Skocz do zawartości

Wykrywacz za 800 złotych jaki ???

jan-80

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzięki że ktoś broni tego sprzętu bo kanarek został jagby wywyszszony ale lebsze sprzęciki sa w tym przedziale cenowym niestety i powiem że baterie 9v nie są takie drogie powiedzcie ile pochodzicie na aku w ace 250?
  • Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
:)
Tak te Lidlowe dzialaja bardzo super :) przez pierwsze trzy ladowania :) Panowie dajcie pokoj zartom. 9V nikt nie robi w technologii PURE ani Eneloope czyli takie ktore praktycznie w ciagu roku lezakowania nie traca zgromadzonej energii.
Ja chodze na AKUMULATORKACH pure 1,5v LUB NA ENELOOPE 1,2v caly dzien lub dwie normalne wyprawy zanim nie zanotuje spadku zasilania o jedna kreske, wtedy wymieniam akumulatory na nowe a uzywane ida do ladowania.
Ale jak juz mowilem, kazda pliszka swoj ogonek chwali mi sie doskonale lazi z ACE-250 i GTP-1350 i na razie nie przewiduje zadnych zmian a juz na 100% nie ACE-250 na Fishera2 :)
To co mi sie podoba nie musi podobac sie innym, bo i chinskie wykrywki znajduja nabywcow :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie