jan-80 Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 Tak jak w temacie jestem ciekawy bo wiem durzo w teori ale w terenie nic proszę o odp.
jan-80 Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 Oczywiście chodzi mi o tamte okolice a nie sam Ciechanów a jak macie jakieś fotki fantów z tamtych okolic to bym się ucieszył jak ktoś by wstawił.
szczurek_1979 Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 tiaaa... ;P nie sprawdzisz sam to się nie przekonasz...
jan-80 Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 No to jak nikt tam nie szukał to sporo fantów musi być:)
misiek523 Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 Witam, na okoliczne pola Ciechanowa wybieram się od dawna może w następnym tygodniu. Tereny bardzo ciekawe słyszałem, wystarczy spojrzeć na stare mapy, dworki praktycznie w każdej wsi były. Odkryrty skarb parę lat temu na jednej ulic z Ciechanowa działa na wyobraźnię;) Pozdrawiam.
guti38ocb Napisano 9 Wrzesień 2013 Napisano 9 Wrzesień 2013 ja szukam ,czesto okolice lepsze pszynosza rezultaty niz sam ciechanow trafiaja se kopiejki,ostatnio bombka w leie ,ale czesto widdze ludzi grzebiacych w tych samych m iejscach ktore juz oblecialem na poczatku,duzo ludzi szpera ,wole wsie pobliskie t rafiaja sie mo netki z 17 wieku..jutro tez ruszam
aleksandra_21 Napisano 20 Wrzesień 2013 Napisano 20 Wrzesień 2013 Ja dziś byłam w Rzeczkach,znalazłam duuużo łusek,pocisków,guzik" z napisem BIRMINGHAM PLATED,odważnik carski,monetę III Rzeszy 1940r.ale te tereny koło Ciechanowa są już obszukane.W mojej miejscowości co chwila ktoś z wykrywaczem.Ja teraz się kieruje w stronę Gołymina,Słończewo,Gotardy,Szyszki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.