levin Napisano 5 Październik 2010 Autor Share Napisano 5 Październik 2010 Poszukuje kompana do wspólnych poszukiwań w Zielonej górze i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 heja jestem z ZG z chęcią nawiąże kontakt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 weekend tuż tuż pogoda pikna więc aż się prosi by wyruszyć w teren... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levin Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Witam witam, ja niestety na weekend kopie pod Głogowem, ale jak najbardziej jestem zainteresowany. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 jestem z pod zielonej,z czym śmigasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 to musimy się spotkać na jakiś wspólny wypad...ja mam proxime... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 ja mam proxime 2 obecnie w naprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 i co cisza ??? coś robimy razem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Robimy tylko niech wykrywke dostanę z naprawy.Co kopiesz kolor militarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 zdecydowanie kolor...ale i czasem militarka wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 ja głównie militarka,ale kolorkiem nie gardzę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm88 Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Witam.Chętnie się dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 ja tam jutro jadę na cały dzień... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm88 Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 niestety w tygodniu praca, tylko weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 zobaczymy jak się uda to może w weekend się wypadnie gdzieś w plener;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levin Napisano 21 Październik 2010 Autor Share Napisano 21 Październik 2010 I jak tam panowie idzie eksploracja okolic Zielonej Góry? Wychodzą jakieś ciekawe fanty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak1966 Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Witam ja też jestem chętny do wspólnych wypadów mieszkam pod zieloną i interesuje się kolorem militarną nie pogardzę mam czas tylko w weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm88 Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 W ten weekend wyjeżdżam na koncert ale na następny organizuje większy wypad 2 miejsca są wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak1966 Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 to jedno miejsce dla mnie czekam na sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 siema macie pomysł na jakiś wypadzik w teren w ok. Zielonej góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 oczywiście w niedzielę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak1966 Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Wolałbym w poniedziałek w niedziele muszę wyjechać obowiązki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 u mnie ta sama sytuacja tylko mogę w weekendy i to nie wszystkie w tygodniu odpada:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 jestem chętny na weekend ale na sobotę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 sory sobotę mam pracującą tylko niedziela wchodzi w gre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.