morfeusz27 Napisano 4 Październik 2010 Autor Share Napisano 4 Październik 2010 Panowie, jeszcze jestem młokos na forum, potrzebuje małej pomocy. Szukam miejscówek w mojej okolicy i trafiłem na pewien trop. Właściciel działek przy rzece Drwęcy w rejonie Golubia-Dobrzynia, powiedział mi, że w ubiegłym roku najechał na kopaczy :) z szczecina, mieli moro wojskowe i resztę przyborów :))). Porozmawiali sobie, twierdzili, że co i rusz przyjeżdżają w moje strony bo dobry teren. Mieli skany starych map ( teren tzw kongresówki=zabór rosyjski ) W srodę jadę oblukać ten teren. Gdzie mogę zdobyś mapy z tych okresów, może ktoś chętny na wspólne wykopki :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Może tutaj:http://www.odkrywca.pl/stare-mapy-online-zbior-informacji-o-mapach-wszelkiego-rodzaju,267474.html#267474pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 5 Październik 2010 Autor Share Napisano 5 Październik 2010 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.