Pawel99 Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Od niedawna posiadam Bounty Huntera Land Star, i zastanawiam się czy może ktoś wie o ciekawych miejscach do kopania niedaleko Pruszkowa i Piastowa.Z góry dzięki za pomoc.
Pablo.wpl Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 sporo Żydów tam mieszkało, i chyba Późno Pruszków dostał prawa miejskie, polataj po lasach, na pewno II wojna wyjdzie i pamiątki Jude
Pawel99 Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 Wiem o tym, że w Pruszkowie był obóz przejściowy, ale mimo wszystko dzięki.
hiszpan Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Poszukaj na hałdach humusu zepchniętego przy budowie POW, między Ursusem a Piastowem .Niedługo zaczną budować odcinek autostrady między Konotopą a Strykowem , który będzie przebiegał obok Piastowa i Pruszkowa .Będą więc nowe hałdy humusu do przeszukania, jak coś ciekawego znajdziesz to się pochwal.
mates_chmk Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 siemanko Pawel99 jak mozesz odezwij sie do mnie na meila.Pozdro
hiszpan Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Sory pomyliłem rok powinno być 1915.Ponadto możesz pobiegać po Pęcicach i polach Parzniewskich podobno w czasie okupacji Niemcy mieli tam lotnisko polowe (musisz się spieszyć bo na tych polach budują osiedle).
hiszpan Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_pod_Brwinowem
Pawel99 Napisano 9 Październik 2010 Autor Napisano 9 Październik 2010 Dzięki skorzystam z informacji:DDzięki za mapkę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.