godefroy Napisano 1 Październik 2010 Autor Share Napisano 1 Październik 2010 Witam, czy ktoś z okolic Brzeska, Bochni lubi spacerować z wykrywaczem? Jeśli tak to warto wybrać się na wspólne wypady.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 ja jestem z krakowa, ale chcetnie sie wybiore na wspulne p[oszukliwania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 podajcie namiary tez wyskocze 603879296 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Witam.Jestem z okolic Krakowa,ale również chętnie bym się wybrał.Dajcie jakieś namiary,jeśli możecie (501489974).pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Jestem z Brzeska tu mój nr GG (7760485) jak ktoś z brzeska lub okolicy niech się zgłosi:) możemy pogadać na temat i oglądnąć fanty pzdr SiDżOk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 to koledzy moze jakies spotkanie wczesna wiosna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 jak można wiedzieć to z kąd koledzy są?? ja z brzeska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 Witam.Ja jestem ze Skały (20 km na północ od krakowa).pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawpg Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Witam.Jestem pomiędzy to jest z Rzezawy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 niepolomice pozdrawiam moze jakis wypad w gory swietokrzyskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 Witam! Jestem z Brzeska i mogę pokazać ciekawe miejsca. Wbrew pozorom okolice nie są jałowe, ja coś znam, może ktoś inny zna inne miejsce? W grupie raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.