tytantx Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 szukam kompanów na wspólne wykopki z okolic jarosławia i przeworska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 czy w tych okolicach niema nikogo chetnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Witam ja jestem z okolic przeworska :) co tam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 moze jakiś wypadzik w teren zorganizujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strugu2 Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 Witam.Ja jestem z Przemyśla. Mógłbym się dołączyć z kumplem bo to w sumie bliziutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.