Skocz do zawartości

cs 990 xd- dobra cena?

tr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie zapytam wprost, czy warto dać za u cs 990 xd 500 zł.
Dodam że używany jakieś kilka razy w terenie.Wcześniej miałe ACE 250. Mam mieszane uczucia co do cs, bo polski serwis drogi a do UK daleko.
Napisano
Moim zdaniem warto. Tylko upewnij się, że wszystko jest w porządku. Tak przy pokazji to jest statyk, więc bądź przygotowany na nieco inną obsługę. Z drugiej jednak strony, dużej różnicy w zasięgach nie odczujesz, jeśli wogóle.
Napisano
Za takie pieniądze to jak za darmo jeżeli mało używany i sprawny.
Sprzęt solidny, praktycznie niezniszczalny, pancerny i nie boi się wody, prosty w obsłudze - niezbędne słuchawki.
Co do zasięgów to nie wiem jak wypada w porównaniu z ACE ale z pewnością ma lepsze rozróżnianie - detektory C.Scope są znane z tego że jak coś kolorowego leży obok stali to będą 2 wyraźne sygnały - stal i kolor osobno.
Napisano
Szczeże mówiąc czekałem na twoją odpowiedz, bo z postów widac że masz pojęcie o cs:)Gość dostał ten sprzęt w rozliczeniu od firmy złote runo":)a potem się wkur.... bo nie dostał nic więcej:) w terenie był może kilka razy ponoć jak nowy.Wcześniej biegałem z kanarkiem był dobry na drobnice i tak się zastanawiam czy nie strace w tej kwesti,a chciał bym zyskać na zasięgu.
Napisano
Nie powiem Ci nic o porównaniu tych sprzętów Kanarek -C.s 990xd, bo nie miałem Kanarka w reku nawet na chwilkę.
Ale i tak wszystkie (prawie) moniaki kopiesz gdzieś max 30cm ,bo głębiej to już jest zabawa dla ludzi obeznanych z sprzętem.Ja mogę dać Ci gwarancję,że nie będziesz rozczarowany,ale jeśli jednak się pomylę, co do twych oczekiwań,to odkupię od Ciebie ten sprzęcik ok. Przy każdej zmianie sprzętu wychodzi wszystko inne lub pominete ,nawet z racij częstotliwości wykrywacza.Sprawdz,i zobacz jak chodzą w terenie C.scopy.

pozd
Napisano
Już kupiłem:) Narazie jestem przerażony, jutro pierwze próby. Dzięki za pomoc dam znać jak to wyszło:)jesteś pierwszy na liście do odkupienia.
Napisano
Pogoda nie dała mi dużo szans na próby z nowym sprzętem, ale będziemy testować w miare możliwości.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie