Antyk-wariat Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 Witam.Chciałbym zebrać tym wątku informacje i spostrzeżenia, które przyczyniły się do pozbycia ww detektora.Pozdrawiam.
yankes76 Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 witam, jak dla mnie był za płytki (szczególnie na zaoranym i nie bronowanym polu), i czas było się przesiąść na coś lepszego...
Cube47pl Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 No i się zaczyna niedługo będą tematy typu : Dlaczego sprzedałeś/wyrzuciłeś swą saperkę?Pozdrawiam.
Cpt.Nemo Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 No wlasnie mam problem bo nie sprzedalem.Prawie rok temu kupilem sobie GTP-1350 z powaznym zamiarem sprzedania wiosna ( przy najlepszych cenach) dotychczas uzywanego ACE-250. Lato sie konczy, jesien za progiem a ja sie rozstac z ACE nie moge :) Tak fajny i poreczny wykrywacz ze mimo iz chodze z innym, tego sie caly czas pozbyc nie umiem. Moze mi ta rubryka pomoze w podjeciu ostatecznej decyzji i pozbyciu sie przyjaciela ?
rufa Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 witam.ja mam jeszcze większy problem,nigdy nie sprzedam ace250,ponieważ nie sprzedaje się przyjaciela który nigdy nie zawiódł.chociaż mam gti2500 to częściej koleguję się z kanarkiem"[po moim tuningu].wyniki mówią na plus dla kanarka chociaż gti2500 nic nie brakuje.nastawiony jestem tylko na drobnicę.militaria mnie absolutnie nie interesują-tu gti2500 jest mistrzem-trochę próbowałem.
Martin Napisano 19 Wrzesień 2010 Napisano 19 Wrzesień 2010 Ja myślę , że już wystarczy . Tematy dlaczego coś sprzedawaliśmy pozamykane , ewentualne recydywy surowo karane :)PozdrawiamMartin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.