kacell Napisano 12 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Witam. Jak dobrze wyczyścić nieśmiertelniki stalowe ? Mam ich parę sztuk a nie wiem jak się za nie zabrać. Szukałem w wyszukiwarce ale nic nie znalazłem. Może źle szukałem. Dzięki za pomoc ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Z nieśmiertelnikiem kojarzy mi się: woda, ocet i chyba kwasek cytrynowy, trzeba wygotowac eksponaty i gitara, tylko nie wiem czy na pewno można robic to ze stalowymi. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Jeżeli to stal to tylko elektroliza. Ocet jest znakomity ale do galarety!Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 12 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Tak elektro może być, ale te blachy mają tylko nie duży nalot więc fosol by mógł być ale nie jestem pewien cZy będzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 Jak to tylko drobna kosmetyka to ostra strona gąbki do garów na WD40.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Wrzesień 2010 Share Napisano 14 Wrzesień 2010 Cyro, nie chcę się sprzeczac, ale było wątek, w którym padły takie możliwości jak wyżej podałem. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 14 Wrzesień 2010 Share Napisano 14 Wrzesień 2010 Ja się nie spieram, ja stwierdzam fakt. Ocet jest dobry do galarety! Trawienie niszczy fanty!Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.