nazgul Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Witam ,znajduje się jeszcze jakieś fanciki, czy już pustynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorioo Napisano 18 Wrzesień 2010 Share Napisano 18 Wrzesień 2010 skąd dokładnie jesteś i jakie okolice Cię interesują?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 18 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2010 Turka, a interesuje mnie okolica łęcznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 18 Wrzesień 2010 Share Napisano 18 Wrzesień 2010 tobiasza pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Z moich ostatnich obserwacji wynika że okolice Łęcznej są dość dobrze przetrzepane. Ale nigdy nie można się poddawać.:)W Turce dobrze pokobinuj i okolicznych wsiach.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Witam,jeśli chodzi ci o las w turce to jest też przekopany,na były dwór nie ma możliwości wejscia,karczma teren prywatny ,gość jakiś dziwny nie chce gadać a kilka innych żeczy muszę jeszcze sprawdzić.pozzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Czerpiesz informacje z map. Czy tak od miejscowych. Pytam z ciekawości bo jestem z okolicy i tym samym tokiem myślenia idę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Rób" brzegi Bystrzycy..Tak z ciekawości się zapytam. Od dawna w branży ?czy Dopiero startujesz w tym sporcie.pozdro. $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 w branży 2 latka ,spod szczebrzeszyna ,teraz przeniosłem się do turki,i prubuje coś skminić . a info czerpie z map ale i od miejscowych ,ale jak to z miejscowymi albo nie wiedzą lub mało więdzą albo poprostu nie chcą gadac,bród w sobianowicach robiłeś? $niper a ty skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mendi Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 witam chlopaki! ja w sumie narazie jestem zaczepiony w lublinie, doswiadczenia chyba sporo, problem w tym ze nie bardzo znam okolice, praca z mapa juz niewiele tu daje bo co na mapach z zasady juz przegmerane, a dzisiaj najcenniejsze sa lokalne opowiesci", a do takich z kolei posiadanie punktu zaczepinia w postaci kolegi, krewnego czy udobruchanego" miescowego najczesicej dziadka;), gdyby ktorys z was chcialby podzielic sie troche wiedza na jakichs wspolnych wypadach to z checia bym skozystal.wiem, ze zdradzanie miejscowek szczegolnie nie poznanym dobrze osobom nie jest czeste, ale czesto mamy takie ktore nie sa wielkimi tajemnicami, chociazby jesli obejmuja jakis niemozliwy dla przeszukania dla jednej osoby teren.kazdego z okolic lublina skorego do wspolnego pokopania prosze o kontakt.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 nazgul podeślij mi maila swojego na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siesko Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 witam też jestem z Lublina,jak macie może ochotę na jakieś wspólne poszukiwania proszę o kontakt na e-mail ,w większej grupie zawsze raźniej ;-) :lopezzz@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Tez z Lublina jestem i bardzo chetnie przyłączę sie z moją piszczałką do wiosennej wyprawy Panowie...a może na jakieś piwko intergacyjne się umówimy-zapoznać się pomyśleć o miejscówkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Panowie tak z czystej ciekawości z jakimi kijkami biegacie ?pozdro $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 rutus proksima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 a kolega $niper zaczął już sezon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Co do spotkania integracyjnego przy piwku ma się rozumieć to bardzo dobry pomysł!!!Myślę że nawet Pan $ znalazł by chwilkę:)Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 to co Psnowie-może w weekend sie ustawimy-np gdzieś w sobote na starym mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 witam. Jeśli można przyłączyć się do Lubelskiego spotkania na wspólne szukanie to mam na dzieję, że na dniach dostanę sprzęt z naprawy i chętnie wybiorę się w teren w dobrym towarzystwie. Czekam na info. Pozdrawiam. J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 heh pewnie że można się przyłączyć tylko najpierw trzeba się skrzyknąć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Już zaczął zaczął ...;)Przy piwku spoko chętnie się spotkam. Dla mnie lepiej by pasował piątek bądź niedziela skoczyć do baru na starówce. I nie był bym sam tylko z dziewczyną. Ona jest z tych pozytywnie zakręconych jak i my wszyscy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Ok koledzy to może już jakieś konkrety co??Ja uważam że najlepiej było by na niedzielę po południu powiedzmy zgrupowanie o 17 np na starówce przy koziołku MPWiK a co do knajpy to się zrobi referendum:)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Jak dla mnie ok (jestem trochę przeziębiony ale do niedzieli wyzdrowiej mam taka nadzieję).pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 spoko spoko-niedziela 17 mnie również pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 To ja wpadne :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.