Skocz do zawartości

Lublin i okolice

nazgul

Rekomendowane odpowiedzi

w branży 2 latka ,spod szczebrzeszyna ,teraz przeniosłem się do turki,i prubuje coś skminić . a info czerpie z map ale i od miejscowych ,ale jak to z miejscowymi albo nie wiedzą lub mało więdzą albo poprostu nie chcą gadac,bród w sobianowicach robiłeś? $niper a ty skąd jesteś?

witam chlopaki!
ja w sumie narazie jestem zaczepiony w lublinie, doswiadczenia chyba sporo, problem w tym ze nie bardzo znam okolice, praca z mapa juz niewiele tu daje bo co na mapach z zasady juz przegmerane, a dzisiaj najcenniejsze sa lokalne opowiesci", a do takich z kolei posiadanie punktu zaczepinia w postaci kolegi, krewnego czy udobruchanego" miescowego najczesicej dziadka;), gdyby ktorys z was chcialby podzielic sie troche wiedza na jakichs wspolnych wypadach to z checia bym skozystal.

wiem, ze zdradzanie miejscowek szczegolnie nie poznanym dobrze osobom nie jest czeste, ale czesto mamy takie ktore nie sa wielkimi tajemnicami, chociazby jesli obejmuja jakis niemozliwy dla przeszukania dla jednej osoby teren.

kazdego z okolic lublina skorego do wspolnego pokopania prosze o kontakt.
pozdr.

• 4 months later...
Tez z Lublina jestem i bardzo chetnie przyłączę sie z moją piszczałką do wiosennej wyprawy Panowie...a może na jakieś piwko intergacyjne się umówimy-zapoznać się pomyśleć o miejscówkach?

witam. Jeśli można przyłączyć się do Lubelskiego spotkania na wspólne szukanie to mam na dzieję, że na dniach dostanę sprzęt z naprawy i chętnie wybiorę się w teren w dobrym towarzystwie. Czekam na info. Pozdrawiam. J"

Już zaczął zaczął ...;)

Przy piwku spoko chętnie się spotkam. Dla mnie lepiej by pasował piątek bądź niedziela skoczyć do baru na starówce. I nie był bym sam tylko z dziewczyną. Ona jest z tych pozytywnie zakręconych jak i my wszyscy ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie