szczurek_1979 Napisano 9 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2010 witka... nie bardzo wiedziałem gdzie założyć temat więc może na HP... a więc, ganiał ktoś z wykrywką w okolicach tej góry?? jakieś efekty?? może jakieś nie zwykłe przeżycia?? http://polskajestfajna.wp.pl/kat,1026411,title,Kosmiczna-gora,wid,12650594,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 ja jeszcze nie ale mam zamiar się tam wybrać bo podobno warto więc jakby ktos chciał to możemy się jakoś zgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 A jak detektory nie będą tam działały? Albo porwie Was kosmiczne cygaro" :]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 witam :)jeśli kogoś interesuje Góra Św.Anny - chodziłem tam z piszczałką, ciekawe miejsca, owszem, są - pozostałości po okopach, resztki zasieków (chyba niemieckich bo powstańcy raczej nie stawiali zasieków). Wykrywacz w dolnych partiach góry działa poprawnie, jednak w partiach wyższych zaczyna wariować z powodu złóż bazaltowych. Co do artykułów z linku podanego przez Szczurka - jest tam trochę namieszane ;) odnośnie ufo - bajer nabijany, odnośnie Tempelbergu - jest dużo ciekawych miejsc - stara fosa, miejsca po zabudowaniach. Legendy o psie dotyczą innej góry (g.Szpica - okolice Dąbrówki))gdzie można spotkać pozostałości po starym zamku.Jeśli ktoś jest zainteresowany tematem - polecam książki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.