PATRON Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2010 W ramach edukacji moich dzieci wybrałem się z nimi w zeszłym tygodniu do muzeum i dowiedziałem się iż na zdjęciu widnieje wyrzutnia rakietowa BM2"Człowiek uczy się całe życie ...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2010 jakież było moje zdziwienie gdy kilka kroków dalej pokazałem mojemu synkowi .....KATIUSZĘ"nawet moja żona miała wątpliwości , ale przyjęła tą informację jako pewnik bo przecież przebywaliśmy na terenie jednostki muzealnej"ciekawą minę miała matka chłopca (tak na oko 7 lat bo ledwo potrafił czytać) który zaprowadził ją i dumnie przesylabizował że stoi właśnie przed KATIUSZĄ .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Pracownik , który wystawiał tablice widać , że jest ardzo zaanagażowany " w swoją prace. I pewnie jeszcze biadoli, jak to mu marnie płacą. Eh, szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.