marek5 Napisano 16 Sierpień 2010 Autor Napisano 16 Sierpień 2010 Witam Na alegro pojawiaja sie garety ale wiekszosc z nich albo nie ma gwarancji albo miesiac .Cena ok 600.Czy jest to sprzet awaryjny i czy warto moze kupic nowypozdrawiam
Cpt.Nemo Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 Ja mysle ze awarie sa wyjatkowo, nikomu z moich znajomych sie ACE nie zepsul.
Eastlegion Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 Ogólnie to nieawaryjny sprzęt, ale czasami się psują. Widziałem takie przypadki. Ale to raczej loteryjka, czy akurat ten, który kupisz będzie miał defekt.
Cpt.Nemo Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 Gdyby mial defekt to raczej by wylazl w ciagu dwu pierwszych lat eksploatacji ?W elektronice jest tak ze jesli dziala to moze dzialac nieznana ilosc czasu :)
Eastlegion Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 Gdyby mial defekt to raczej by wylazl w ciagu dwu pierwszych lat eksploatacji ?"Niekoniecznie. Żywot niektórych części nie jest obliczony na więcej niż 2 lata.
marek5 Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Napisano 17 Sierpień 2010 Dzieki za odpowiedz jednak kupilem nowego mysle ze lepiej dolozyc bo obawiam sie ze jak uzywka sie popsuje to problem z naprawa ciezko przyszlo ale mysle ze roznica 200 jest do przezycia.ALE POSZUKIWANIE bylo frajda bo przy okazji czytajac forum o roznych wykrywaczach mozna sie duzo dowiedziec pozdrawiam
Cpt.Nemo Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 Roznica 200 moze i jest do przezycia, ale czesto uzywki sa doskonale wyposazone w oslonki na cewke, na elektronike w torby na wykrywke i podobne rzeczy ktore jak firmowe to drogo kosztuja.
marek5 Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Napisano 17 Sierpień 2010 Slyszalem ze mozna zastapic oslone owijajac cewke tasma izolacyjna co zapobiega wchodzeniu patykow itp.ijest prawda ze za 200 mozna cos dokupic ale spokoj jest tez chyba wart bo ja za bardzo nie jestem obyty w tym temacie i nawet jak bym kupil cos niesprawnego to pewnie bym sie zorientowal zbyt pozno
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.