speed Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 Witam.Ktoś chodzi w tych rejonach?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 13 Sierpień 2010 Share Napisano 13 Sierpień 2010 chodzilem na wysokości chłapowa w 2008 roku fajna sprawa dużo ludzi dużo fantów...mieszkalem na polu namiotowym pomaranczowe...moze jeszcze kiedyś tam wrócę w tym roku była łeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 Rzeczywiście,fantów troszkę wpadło,a konkurencji praktycznie żadnej.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slav76 Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 Witam. Koledzy biegaliscie po wydmach czy pola? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2010 Ja osobiście biegałem po ugorkach i plażę też nawiedziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.