TRAPER55555 Napisano 11 Sierpień 2010 Autor Napisano 11 Sierpień 2010 Witam od nie dawna zajmuję się szukaniem wykopków i nie bardzo wiem gdzie szukać. Prosił bym o wskazanie jakichś miejsc do poszukiwań w okolicach ryk. Interesują mnie zarówno monety jak i pozostałości po wojnie. Z góry dzięki.
jarekdavid Napisano 11 Sierpień 2010 Napisano 11 Sierpień 2010 witam , a mam takie dobre pytanie... chodzi Ci o wartość kolekcjonerską czyli zwykły zarobek , czy o fanty z duszą ale bez bez wartości?
TRAPER55555 Napisano 11 Sierpień 2010 Autor Napisano 11 Sierpień 2010 Szczerzę to narazie moje początki więc z byle bzdetu bym się cieszył. Chociaż nie ukrywam że przydało by się znaleźć od czasu do czasu coś innego niż łuska. A coś wartościowego jak określiłeś grupę wykopków to normalnie dla takiego żółtodzioba jak ja istne marzenie.
TRAPER55555 Napisano 11 Sierpień 2010 Autor Napisano 11 Sierpień 2010 Narazie jestem dopiero początkujący dlatego cieszył bym się z byle bzdetu lecz nie ukrywam że przydało by się znaleźć coś więcej niż tylko łuski. Interesują nie zarówno militaria jak i monety. Dla takiego żółtodzioba jak ja znaleźć coś wartościowego to istne marzenie dlatego słucham waszych propozycji.
TRAPER55555 Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Napisano 12 Sierpień 2010 Niestety żadnej wiadomości w skrzynce nie posiadam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.