Skocz do zawartości

OKM Bionic 01 opinie użytkowników

piko112

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Proszę o opinie osób, które używały tego sprzętu lub widziały go w akcji". Czytałem trochę opini, ale osób które tego urządzenia nie używały.
Pozdrawiam
Napisano
Witam byłem w firmie OKM bo chciałem kupić ten sprzęt ale w moich rękach jakoś nie działał ten Pan co prezentował go wychodziło mu całkiem dobrze ale mi odradził zakup muwił że nie każdzy ma dobrą bio-energie i trzeba być zrelaksowany i wypoczęty nie wolno pić kawy jak się tym pracuje,a ja jechałem całą noc i byłem zmęczony i zrobili mi kawę jak przyjechałem u nich przed prezentacją więc sam nie wiem co powiedzieć
Napisano
Witam kolega ma OKM Future I-160 jest bardzo zadowolony z niego, robił nim badanie u znajomego na polu namierzył nim pustke na głębokości spokojnie ponad 3-metry głębokości i po użyciu koparki okazało się że pustka jest wielkości około karnistra 20-30 litrowego,muwił że tak dobrze on działa bo sonda ma 16-sensorów i że tego wykrywacza nie sprzeda chyba nigdy a na temat exp400 OKM nic nie wiem
Napisano
Dzięki za odpowidź. Na kilku forach czytałem, że OKM produkuje i sprzedaje sprzęt, który nie działa. Takie odpowiedzi pisały osoby, które w życiu nie widziały tego sprzętu. Argumentując to, że producent nie pokazyje całkowitej zasady działania.
Pozdrawiam
Napisano
Tak,tak kup bionica a na kawe to zapraszam gratis.Byl juz ten watek na temat wykrywaczy wspomaganych wlasnosciami bioenergetycznymi czlowieka.
Klucznik z Klucz
Napisano
Tak kawą mnie poczęstowali pełna kultura ,tylko że OKM Bionic 01 ma 2 sytemy pracy jak się nie myle jeden z nich jest Bio-energy system (bionic mode) ktury u każdzego dobrze nie działa a drugi jest Ionization system (ionic mode)
Napisano
Ten drugi system ionic wykrywa przedmioty zjonizowane czyli znajdujące się w ziemi. Tu moje pytanie czy łapie też jakieś śmieci typu duży złom czy tylko złoto i metale kolorowe?
Pozdrawiam
Napisano
najlepiej to łapie banknoty z portfela...
ale tylko przy zakupie...
potem jakby się psuje...
ale za to generuje wrzody żołądka u właściciela...
co może powodować wtórny zanik gotówki...
Napisano
witam.kiedyś dawno temu[około 1971 lub rok póżniej,przypadkowo kupiłem gazetęLiteratura",w której przeczytałem artykół prof.Manczarskiego pod tytułem czary 20 wieku".zainrygowany tym co przeczytałem,postanowiłem sprawdzić praktycznie czy to działa.po kilkunastu minutach prób,potrafiłem obracać papierowy kubek podparty na igle[odwrócony dnem do góry].po kilku dniach treningu,kubek obracał się z dużą szybkością,pomimo że był przykryty litrowym słoikiem weckiem".robiłem też doświadczenia z różczką z pozytywnym wynikiem-wszystko przy świadkach.póżniej rochę"pognębiło mnie życie i przerwałem te eksperymenty.rasumując COS w tym jest.niestety,nie da się tego zważyc,zmierzyć ani wykorzystać zawsze według własnej woli.ci co próbuja sprzedawać te nadprzyrodzone zdolności,to zwykli naciągacze.
Napisano
Tak ten OKM BIONIC-01 i nie tylko ten long range locators to trzeba mieć zdolności radiestyzyjne chyba żeby ich używać ,kosztują kosmiczne pieniądze ,według mnie za takie działanie jak one mają powinny kosztować nie więcej niż 100-200 euro
Napisano
Więcej info o tym sprzęcie można znaleźć na stronie OKM http://www.okmmetaldetectors.com/
A co to ceny to jest bardzo wysoka.
Pozdrawiam
Napisano
Była taka firma w UK, produkowali wykrywacze materiałów wybuchowych działające na zasadzie io energii".
Koszt wytworzenia takiego ustrojstwa to z 10$, sprzedawali to za 40 tys.$/sztuka irackiemu rządowi...
Po rozebraniu tego, okazało się, że jest to puste plastikowe pudełko z domontowaną antenką.
Właściciel firmy został aresztowany i raczej szybko nie wyjdzie.
http://www.youtube.com/watch?v=pvbk9Mc_xa8&feature=related
Napisano

Znalazłem schemat tego wykrywacza" w necie.
Ocenę pozostawiam znającym się na rzeczy.
Zasięg 15 kilometrów (!!!), głębokość 20m...
http://www.metaldetectormanuals.com/okm/okm-bionic-01-metal-detector/

Napisano
Jeżeli:
- ten schemat dotyczy tego urządzenia z tematu wątku;
wartość gdy prawda:
- specjalne - zielone" wskaźniki rzędu 10 mW - zasięg 1500 m
- standardowe - 100 m
- schemat jest dowcipem" elektronicznym ...6

wartość gdy fałsz:
- niezły dowcip

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie