dorsz Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Napisano 22 Lipiec 2010 macie moze koledzy jakies doswiadczenia z garrettem 2500 na jakich ustwieniach chodzicie itp dzieki za pomoc pozdrawiam
rufa Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 witam.na początek proponuję ustawienia fabryczne.nie stosuj trybu coins[to tylko na amerykańskie monety].wyłącz gadającą babę"-zaoszczędzisz na bateriach.kop kiedy kursor pokazuje stałą pozycję.
piko112 Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 Witam Ja chodzę na jewelery kiedy szukam drobnicy (czasami wycinam 2 kwadraciki), natomiast gdy szukam militarki używam relic lub all metal. Czułość około 10 w zależności od warunków.Pozdrawiam
rufa Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 piko112.wycinając te pierwsze kwadraciki wycinasz "drobne pojedyncze złoto[cienkie pierścionki i obrączki].jeżeli nie zależy ci na złocie,to wytnij jeszcze dwa.
Kunegunda Napisano 14 Maj 2011 Napisano 14 Maj 2011 dokładnie ja znalazłem pare monetek krzyżackich a pokazywało mi folie tak wiec wycinając mozesz sracic wiele fajnych znalezisk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.