escewu Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 Witam:) spędzam w tym roku urlop w Łebie, może ktoś także bedzie czyścił" plaże w niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Cześć,ja czyszczę Władysławów.Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knapik Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Może chodziłeś jeszcze z 2 osobami po łebskiej plaży ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasylek Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Witam. Ja się wybieram pod koniec miesiąca właśnie do Łeby. escewu a kiedy tam będziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knapik Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 WasylekJa chodzę cały sezon wiec pewno się spotkamy na plaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 wbijam do łeby 01.08 i mam zamiar pobuszować po tamtejszych plażach,będę skoszarowany na campingu ambre,i na tej wysokości będe czesał,może się spotkamy i pobuszujemy razem od wczesnego rańca no i jakiś browarek??... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasylek Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 Ja będę od strony strony portu jachtowego też od 01.08. Ale na pewno wpadnę na drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
escewu Napisano 24 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2010 hey:) ja juz wrocilem bylem od 13-23.07:)Ogolnie bylem 4 razy po 3-4h i nazbieralem 250zł:) szkoda, ze zaden pierscioneczek nie wpadł:P Ja chodzilem po stronie zamku. Pozdrawiam i zycze udanych lowow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 ascewu jak już piszesz to napisz jeszcze do którego U.S. odprowadziłeś za to podatek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 ja już będę buszowal od niedzieli na wysokości campingu ambre..pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bylinko Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 Będzie ktoś może w Łebie chętny na jakieś kopanko na plaży czy nie tylko:) w dniach 17 do 20.07? Tak się pytam bo mam urlopik krótki i zawsze byłoby raźniej.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilw96 Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 ja czyściłem Mielno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bounty999 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 jestem do 16 w łebie możę ktoś chce pobuszować pisać na gg 5501826 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.