mike_whiskey Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Witam,O 17 kończę pracę. O 17:45 jestem gotowy do wyjścia z mieszkania. Ktoś chętny? :)Preferowałbym okolice Poznania.Pozdr,Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 No popatrz. Wczoraj łaziłem sobie po lasku w okolicach leśniczówki na naramowicach. Niestety ja dopiero zaczynam więc kopię bez przgotowania historycznego, moro itp. Podchodzę do sprawy bardzo rekreacyjnie. Nawet druty i gwoździe sprawiają mi radochę. Oczywiście nie zabieram złomu do domu ale połazić przyjemnie.Jeśli jesteś zainteresowany takim lekkim podejściem do łażenia z wykrywaczem to możemy w weekend wyskoczyć i pogrzebać nieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czakiczaki Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Ja bym się chętnie wybrał, choć zaczynam dopiero, wykrywkę mam od tygodnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Witam Panowie ja jestem też lekko zielony w tym temacie,ale z piszczałką na rekreacje to bym się ustawił na weekend.Jak ktoś był by chętny,żeby się spiknąć to niech da znać to się podłącze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_whiskey Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 Ja już sie wyprowadziłem z Poznania, więc nie pokopiemy już razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.