mike_whiskey Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Napisano 28 Czerwiec 2010 Witam,O 17 kończę pracę. O 17:45 jestem gotowy do wyjścia z mieszkania. Ktoś chętny? :)Preferowałbym okolice Poznania.Pozdr,Michał
jacho Napisano 29 Czerwiec 2010 Napisano 29 Czerwiec 2010 No popatrz. Wczoraj łaziłem sobie po lasku w okolicach leśniczówki na naramowicach. Niestety ja dopiero zaczynam więc kopię bez przgotowania historycznego, moro itp. Podchodzę do sprawy bardzo rekreacyjnie. Nawet druty i gwoździe sprawiają mi radochę. Oczywiście nie zabieram złomu do domu ale połazić przyjemnie.Jeśli jesteś zainteresowany takim lekkim podejściem do łażenia z wykrywaczem to możemy w weekend wyskoczyć i pogrzebać nieco.
czakiczaki Napisano 29 Lipiec 2010 Napisano 29 Lipiec 2010 Ja bym się chętnie wybrał, choć zaczynam dopiero, wykrywkę mam od tygodnia ;)
CzarnyPoznań Napisano 29 Lipiec 2010 Napisano 29 Lipiec 2010 Witam Panowie ja jestem też lekko zielony w tym temacie,ale z piszczałką na rekreacje to bym się ustawił na weekend.Jak ktoś był by chętny,żeby się spiknąć to niech da znać to się podłącze. pozdrawiam
mike_whiskey Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Napisano 31 Lipiec 2010 Ja już sie wyprowadziłem z Poznania, więc nie pokopiemy już razem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.