milosz72 Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Napisano 27 Czerwiec 2010 Witam prosze o opinie wykrywki najlepiej ktos kto ganiał z tym sprzętem chodzi mi głównie o konstrukcje i całe wykonanie czytałem juz gdzies ze konstrukcja nie jest najlepsza i ze siepsuje. wiem,że temat był calkiem nie dawno ale nic z niego raczej sie nie dowiedziałem wiec prosze o opinie w tym temacie pzdr
milosz72 Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Napisano 30 Czerwiec 2010 no to jak dowiem sie czegos na ten temat???
andrenr68 Napisano 1 Lipiec 2010 Napisano 1 Lipiec 2010 Kilka lat temu korzystałem ze sprzętu Nowaka,był to saper color 2.Całkiem przyzwoity sprzęt,tylko niestety głównie na militarkę dyskryminacja na kolorki słaba,ale zasięgi miał rewelacyjne.Facet przyjechał przeprowadził demonstracje bardzo miły kontakt,ze sprzętu korzystałem dwa sezony bezproblemowo.Podejrzewam,ze ten pulse max do rozwinięcie wcześniejszego modelu który ja miałem.pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.