mikipad Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Witam, czy któryś z kolegów dysponuje może serwisówką Varadero 125 (2001r.). Oczywiście najlepiej w j. polskim ale może też być w angielskim. Moja jest w języku hiszpańskim a ja ni w ząb - jakiś ten język barbarzyński. A może jakiś link - ja niestety nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 co chciałbys konkretnie wiedzieć - odpowiem z doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 26 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Witaj, jestem posiadaczem tego motocykla od kilku dni. Intereseje mnie wszystko, ale w związku z koniecznością wymiany tego co zazwyczj wymienia się przy zakupie używanego sprzętu, chciałbym między innymi wiedzieć jak dobrać się do filtra powietrza. Czytałem gdzieś na forum, że zwązane to jest ze zdjęciem zbiornika paliwa. Nie mogę również ozgryść" wszyskich miejsc mocowania przednich owiewek. Coś je trzyma od strony czaszki.Na razie tyle, o resztę dopytam sukcesywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.