Skocz do zawartości

Poniedziałek w teren z Rzeszowa

hary01

Rekomendowane odpowiedzi

ja napewno nie zdarze, tak szybko sie zebrac zucic wszystkich spraw i jechac. pisalem w innym poscie pt: rzeszow, ze prosze o wczesniejsze tygodniowe powiedzenie mi o terminie, chetnym wysle moj numer na maila. moj mail to wowkrk@interia.pl. w koncu ladna pogoda wiec robie cos na polu i niedługo bede ruszal, w koncu, zawsze tez cos grosza wpadnie. ale zaluje tez ze nie moge sie wybrac teraz z wami bo poprostu bym nie zdarzył;( ale pozdrawiam i zycze milego wypadu oraz duzo dobrego wszystkiego;) jak wrucicie dajcie znac i wrzuccie jakas fotogalerie, mnie narazie czas ponagla, ale tez mam zamiar zamiescic jakies fotki, bo ostatnio rosyjska 1 wojenna maniereczka i chyba skurzany futeral na kompas niemiecki sa bicia i data 1924 ;) w pieknym stanie to i to;) i za darmo;) i wiele innych fajniejszych;) ok, ale nie rozczulajmy sie, FOTORELACJA BEDZIE I KILKA PYTAN TEZ. DO ZOBACZENIA I FANTY TEZ POKARZCIE W TYM POSCIE

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie