hary01 Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Witam może ruszymy w teren coś pokopać w poniedziałek 14.06.10r ? Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 ja napewno nie zdarze, tak szybko sie zebrac zucic wszystkich spraw i jechac. pisalem w innym poscie pt: rzeszow, ze prosze o wczesniejsze tygodniowe powiedzenie mi o terminie, chetnym wysle moj numer na maila. moj mail to wowkrk@interia.pl. w koncu ladna pogoda wiec robie cos na polu i niedługo bede ruszal, w koncu, zawsze tez cos grosza wpadnie. ale zaluje tez ze nie moge sie wybrac teraz z wami bo poprostu bym nie zdarzył;( ale pozdrawiam i zycze milego wypadu oraz duzo dobrego wszystkiego;) jak wrucicie dajcie znac i wrzuccie jakas fotogalerie, mnie narazie czas ponagla, ale tez mam zamiar zamiescic jakies fotki, bo ostatnio rosyjska 1 wojenna maniereczka i chyba skurzany futeral na kompas niemiecki sa bicia i data 1924 ;) w pieknym stanie to i to;) i za darmo;) i wiele innych fajniejszych;) ok, ale nie rozczulajmy sie, FOTORELACJA BEDZIE I KILKA PYTAN TEZ. DO ZOBACZENIA I FANTY TEZ POKARZCIE W TYM POSCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 u mnie poniedzialek odpada, ale wtorek od rana mozemy uderzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Ok grisza29 pomyśl nad miejscówką i śmigamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 czesc jak wrucicie z terenu, to pokazcie jakas fotorelacje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 byliscie i zadnego odzewu o_0 co sie z wami dzieje do tej pory jestescie w terenie? pochwalcie sie fantami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 czemu jest cisza w tym poscie, nic nie znalezliscie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 cisza jest bo nic ciekawego nie wyszlo. pare lusek, kilka monetek. w sumie nie ma o czym pisac. moze nastepnym razem bedzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 nastepnym razem to ja musze pojechac z wami i moze nie tylko ja;) tylko pamietajcie mam wlasny biznes i musze wiedziec minimum tydzien przed;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.