stolica1 Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Witam wszystkich szanownych użytkowników tego forum.Choć moja osoba tu nowa to biernym obserwatorem jestem od dośc dawna,i od razu duża prośba do kolegów kopiących w okolicach Gowarczowa (ok.Końskich)zasypujcie po sobie dołki ponieważ wszystko idzie na moje konto i okoliczni mieszkancy moją do mnie troche pretensji.Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Temat wałkowany wielokrotnie.Sam byłem w ok.Gowarczowa nie raz i kolega stolica1 ma racje.Ale niestety...Na takich kolesi nie ma rady.No chyba ze moze liść prewencyjny" jest tu rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Znam osoby które na forum krytykowały takie postępowanie a same w realu nie zakopują po sobie dołów. Najczęściej osoby przyjeżdżające z innych miast mają to w dupie, no bo przecież nie są u siebie i co ich to obchodzi czy narobią komuś dymu czy nie. Ciekawe czy w domu nie spuszczają po sobie wody, bo po co?PzdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samter Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 prewencyjnie łopatką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cygan715 Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Dołki ale niech nie zapominają o zabraniu swoich śmieci oraz puszek i butelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.