tadeks6 Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Napisano 4 Czerwiec 2010 Witam, tak jak w temacie który z tych sprzętów jest lepsz????? Chodzi mi o dyskryminację oraz zasięg? Tak że jakość wykonania jest dla mnie ważna. Proszę o jakieś informację i najlepiej porównanie. Pozdrawiam Tadeks6.
Kleeberczyk Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 Nie miałem nigdy w ręku F2 ale wydaje mi się, że Delta ciut lepsza ma pin point (nie wiem jak f2) zasięgi są dobre, sprzęt stabilny nie wzbudza się. Delta to odpowiednik Fishera f4 chyba ? Bo alpha to odpowiednik f2 ? Nie jestem do końca zorientowany. Raczej nie duże są różnice pomiędzy tymi wykrywaczami ;)
Villmark Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 Eh wszystkie wieści niosą że Delta to F4 z gorszą cewką ale lepiej wykonana... Tak przynajmniej się twierdzi. Bebechy mają podobne. Na korzyść Delty przemawia sporo niższa cena w stosunku do F4. Ale F4 w ręku nie miałem , więc nie będę obiektywny.
tadeks6 Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Napisano 5 Czerwiec 2010 Witam. Dziękuje kolegom za wypowiedzi, i myślę ,że tak ilość info mi wystarczy. Zdecyduje się na Delte(-; Daż Dół tadeks6
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.