medvil Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 czy elektroliza niezaszkodzi okładkom na rekojesci okładki z tworzywa a chciałbym bez zdejmowania ich oszyscic bagnet za wszelkie info z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Ebonit wytrzyma.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 wojtek dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timki74 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Drewniane zniszczy?Jakbym nasmarował je bądż taśmą zakleił i bagnet do elektrolizy(niezbyt długiej)to zniszczy?Co może się stać z drewnem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Drewno co byś nie robił nasiąknie elektrolitem. To mu zaszkodzi, zwłaszcza że jeżeli jest z wykopu to jest samo z siebie w słabym stanie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 ja bym odradzal elektrolize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 ja juz zniszczyłem drewno elektroliza ;/ nie radze zdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.