flow Napisano 26 Maj 2010 Autor Napisano 26 Maj 2010 chetnie dolacze do wykopek niestety mój sprzet(rutus ) zostal zwedzony z samochodu wiec jestem z pustymi rekoma mam saperke jakby byl ktos chetny to sie bardzo uciesze pozdrawiam rzesze kolegow
flow Napisano 26 Maj 2010 Autor Napisano 26 Maj 2010 nie w bagazniku zapomnialem zabrac i w nocy spenetrowali auto ibagaznik wieczorem wrócilem z trzydniowego wypadu w teren i bylem zmeczony taki los najlepsze ze rutusa dostalem 3 miechy wczesniej od zony
wow Napisano 27 Maj 2010 Napisano 27 Maj 2010 straszny pech. ja tez mam proximke i strasznie bym sie zmartwil jakby sie z nia cos stalo;) zapraszam do wolbromia i krakowa do mnie, to mozemy pokopac razem;)
andrenr68 Napisano 28 Maj 2010 Napisano 28 Maj 2010 Kurde taki fajny sprzęcior szkoda, ja chodzę z solarką.Pomykam po okolicach gałkówka i Inowłodza jak by co to kolegę mogę kiedyś zabrać teraz wyrywam w Bieszczady.Pozdrawiam
andrenr68 Napisano 28 Maj 2010 Napisano 28 Maj 2010 No niestety kolego familie zabieram,no wiesz kobieta dzieciaki i tak krzywo patrzyła jak sprzęt szykowałem.Fajnie było by z kolegą wyrwać w teren a tak to sam będę musiał połazić i to nie za długo no bo wiadomo jak to jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.