flow Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 chetnie dolacze do wykopek niestety mój sprzet(rutus ) zostal zwedzony z samochodu wiec jestem z pustymi rekoma mam saperke jakby byl ktos chetny to sie bardzo uciesze pozdrawiam rzesze kolegow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Trzymałeś wykrywkę na wierzchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 nie w bagazniku zapomnialem zabrac i w nocy spenetrowali auto ibagaznik wieczorem wrócilem z trzydniowego wypadu w teren i bylem zmeczony taki los najlepsze ze rutusa dostalem 3 miechy wczesniej od zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrenr68 Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Kolego z ciekawości pytam, a jaki to był Rutus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 27 Maj 2010 Autor Share Napisano 27 Maj 2010 proxima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 straszny pech. ja tez mam proximke i strasznie bym sie zmartwil jakby sie z nia cos stalo;) zapraszam do wolbromia i krakowa do mnie, to mozemy pokopac razem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrenr68 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Kurde taki fajny sprzęcior szkoda, ja chodzę z solarką.Pomykam po okolicach gałkówka i Inowłodza jak by co to kolegę mogę kiedyś zabrać teraz wyrywam w Bieszczady.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 a mozna wyrwac z toba w biesy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrenr68 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 No niestety kolego familie zabieram,no wiesz kobieta dzieciaki i tak krzywo patrzyła jak sprzęt szykowałem.Fajnie było by z kolegą wyrwać w teren a tak to sam będę musiał połazić i to nie za długo no bo wiadomo jak to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 ok rozumiem famili sie nie wybiera;)familia to familia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.