brodkasz Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 Witam.Nie wybiera się jutro ktoś połazić z wykrywką po okolicach Legionowa?Chętnie bym dołączył.Pozdrawiam Brodkasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 jutro? tzn kiedy? o której? ja bardzo chętnie ale cholera jutro dzień roboczy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkasz Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 Jestem wolny cały dzień.Pili mnie bo dawno nie chodziłem(praca nie pozwala)a dziś mam wolne.Pozdrawiam Brodkasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkasz Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 Ostatecznie mam wolne jeszcze jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmot1 Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 A ktoś chętny może w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkasz Napisano 12 Listopad 2010 Autor Share Napisano 12 Listopad 2010 Jak coś w niedzielę.Czekam na mail.Pozdrawiam Brodkasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.