kurgan1 Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Witam kolegów czy ktoś mógłby mi powiedzieć przez jakie wojsko był używany ten fiat z 1914 roku.Lub jakieś inne informacje na temat tego samochodu.dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurgan1 Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 jeszcze jedna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurgan1 Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 i ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulek Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 http://fr.wikipedia.org/wiki/Fiat_18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulek Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 W temacie de Dion Bouton" JoncaA napisał: A tak caly samochod. Dla niedosc zorientowanych: pierwsze Fiaty przyszły do Polski z Armia Hallera. Głownie byly to urodziwe lekkie ciezaroweczki Fiat 15ter i kilka Fiatow 18BL. W roku 20-tym przyszly nastepne Fiaty, przypuszczac mozna ze tym razem glownie "18, ale tak naprawde to czort wie, bo ja nie..Forteca, nie protestuj, niechby juz po nazwa "de Dion ciagnal sie watek o starych samochodach w WP, a nie tylko tych z armata..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurgan1 Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 Dziękuje kubulek za info .Ta ciężarówka jest do sprzedania ale gościu chce za nią 12 tyś euro troche za drogo dla mnie tym bardziej że niedawno kupiłem sobie coś innego z 1924 roku.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.