mlodyareczka Napisano 7 Maj 2010 Autor Share Napisano 7 Maj 2010 Witam.Jak w temacie szukam kompana/kompanów na wspólne Dni kopacza" ze wzdględu na sprawy osobiste w grę wchodzą weekendy.Jak są jacyś chętni np. na wypad w dniu 15.05.2010 to proszę o info.Pozdrawiam i darz dół" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyareczka Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 Widzę, że nie ma chętnych na wspólny wypad w ten weekend, więc może w innym terminie? Dodam, że to nie jest mój pierwszy sezon i trochę fantów już wykopałem...Jeśli znajdzie się ktoś zainteresowany, to proszę o info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeddii80 Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 witajjestem z witawy,jak by co daj znac,chetnie wyskocze na wykopki. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyareczka Napisano 17 Maj 2010 Autor Share Napisano 17 Maj 2010 Witam Kolegę!Bardzo chętnie:))) Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rufuscik Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Gdynia, Rumia, okolice-szukam kompana na wspólne wykopki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rufuscik Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Ja jestem z Gdyni tylko ze mam 16 lat i Md którego dostałem ale zawsze lepsze to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.