boas43 Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 Tak jak w temacie.Oraz mam pytanie czy taka grupa przyjmnie niedoświadczonego użytkownika jak ja :) ale z wielkimi chęciami ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 wysłalem Ci wiadomość prywatna .albo podaj nr gg tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Są trzy grupy29 Pułk Strzelców Kaniowskich (Kalisz)25 Pułk Artylerii Lekkiej (Kalisz)(chyba, że to ta sama grupa w zależności od okoliczności)Drużyna Tradycji 70 Pułku Piechoty (Pleszew)Osobiście polecam grupę pleszewską :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 jstem z Kalisza i o tych grupach jakos nie słyszalem żeby byli na reko. narazie chyba działaja od tak sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Było przyjść na obchody 3 maja na rynek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 ale biorą udział w reko ?? czy tylko pokazuja sie raz na ruski rok w strojach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Moja grupa powstała we wrześniu ubiegłego roku, więc chwilowo nie miała gdzie się pokazać pomijając powiaty kaliski i pleszewski. W tym roku dopiero planujemy się gdzieś ruszyć.Za pozostałe grupy się nie wypowiadam, bo nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surkan Boris Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 a jaki okres przedstawiacie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 WP do 1939r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.