boas43 Napisano 6 Maj 2010 Autor Napisano 6 Maj 2010 Tak jak w temacie.Oraz mam pytanie czy taka grupa przyjmnie niedoświadczonego użytkownika jak ja :) ale z wielkimi chęciami ???
Surkan Boris Napisano 9 Maj 2010 Napisano 9 Maj 2010 wysłalem Ci wiadomość prywatna .albo podaj nr gg tutaj
kurkow Napisano 9 Maj 2010 Napisano 9 Maj 2010 Są trzy grupy29 Pułk Strzelców Kaniowskich (Kalisz)25 Pułk Artylerii Lekkiej (Kalisz)(chyba, że to ta sama grupa w zależności od okoliczności)Drużyna Tradycji 70 Pułku Piechoty (Pleszew)Osobiście polecam grupę pleszewską :P
Surkan Boris Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 jstem z Kalisza i o tych grupach jakos nie słyszalem żeby byli na reko. narazie chyba działaja od tak sobie
Surkan Boris Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 ale biorą udział w reko ?? czy tylko pokazuja sie raz na ruski rok w strojach ??
kurkow Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Moja grupa powstała we wrześniu ubiegłego roku, więc chwilowo nie miała gdzie się pokazać pomijając powiaty kaliski i pleszewski. W tym roku dopiero planujemy się gdzieś ruszyć.Za pozostałe grupy się nie wypowiadam, bo nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.