Skocz do zawartości

Jarocin

Faber94

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Napisano
przepraszam nie zauwazylem odpowiedzi. moze za tydzien? sobota? preferuje jakies pola kolo pola festiwalowego lub kolo dzialek za wieza cisnien. co do godziny moge sie dostosowac
pzdr Michal
Napisano
Jak tam silna ekipa poszukiwawcza,dojdzie do spotkania?.Jak by co to dajcie znać na meil możliwe że uda mi się nieco czasu wyegzekwować w sobotę.
  • 1 month later...
Napisano
chetni na jakies wykopki ? znacie jakies miejsca ? taka mala wymiana...ja mam kilka miejscowek na terenie okolic Jarocina. Oczywiscie temat do odgrzania na wiosne...chyba ze jakies niespodziewane roztopy
  • 1 month later...
Napisano
no zaczyna się ładna pogoda robić. co prawda jeszcze trochę zimno ale z kolegą już sezon zaczęliśmy. obecnie mieszkam jeszcze w wilkowyji ale mniej więcej za 2 tygodnie wprowadzam się do jarocina mimo tego w każdy weekend mogę pokopać. więc kto chętny na jarocińskie poletka. Mam jedno fajne, świeżo znalezione.
Piszcze!
Napisano
Tak, sezon już zaczęliśmy, co prawda było trochę zimno głównie w dłonie. Mamy nauczkę na przyszłość żeby nie kopać na mrozie. Mi pasuje głównie w weekendy, a godzina raczej obojętna.
Napisano
Jakby co dzwońcie 504 536 356
W tym tygodniu pasuje mi sobota i niedziela.
W sobotę idę w stu procentach z kolegą na poletka obok jarocińskich działek od strony ulicy prowadzącej na żerków
Napisano
Jakby co dzwońcie 504 536 356
W tym tygodniu pasuje mi sobota i niedziela.
W sobotę idę w stu procentach z kolegą na poletka obok jarocińskich działek od strony ulicy prowadzącej na Żerków
Napisano
byłem z kolegą w sobotę, był mróz ale mimo wszystko daliśmy radę. Jeśli sobota będzie bez śniegu czy deszczu to z pewnością pojawię się na którymś z poletek. Zaczynamy około godziny 11
Napisano
Witam, coś mi się wydaje że raczej nie pokopiemy.pogoda odstrasza,chyba że ktoś lubi sporty ekstremalne.
Poczekam do soboty może się to wszystko ustabilizuje.Nadzieja zawsze trwa dalej .
Pozdrawiam.
Napisano
Witam,śnieg nie jest przeszkodą,chodzi o mrozik bo zamiast łopatką trzeba będzie kilofem naginać.jeśli będzie ok , na pewno się pojawię.
pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam, od 16 do 20 marca wracam do domu (Jarocin). Jezeli bedziecie chetni na kopanie w tym terminie. Dajcie znac. gg 4272561

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie