Faber94 Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Kto jest z okolic Jarocina i miałby ochotę na szukanie w tych miejscach proszę o kontakt na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 witam jestem z poznania ale chetnie dolacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donek Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Kiedy ???? Ja takze dolacze !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesper22 Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Witam ja tez jestem z okolic Jarocina tylko na dzien dzisiejszy be zsprzętu,:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faber94 Napisano 13 Maj 2010 Autor Share Napisano 13 Maj 2010 A czy któryś z was mógłby wpaść do Jarocina lub w okolice na poszukiwania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donek Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Kiedy ?? sprawdz poczte e-mail.W każdej chwili moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faber94 Napisano 27 Październik 2010 Autor Share Napisano 27 Październik 2010 może ma ktoś ochotę na wspólne wykopki w jarocinie, wypad na jakieś pole. Mogę szukać o każdej porze ale tylko w weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Hello, napisz gdzie i kiedy będzie spotkanie to i ja się pojawię lub daj cynk na meila.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faber94 Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 przepraszam nie zauwazylem odpowiedzi. moze za tydzien? sobota? preferuje jakies pola kolo pola festiwalowego lub kolo dzialek za wieza cisnien. co do godziny moge sie dostosowacpzdr Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisio Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 Jak tam silna ekipa poszukiwawcza,dojdzie do spotkania?.Jak by co to dajcie znać na meil możliwe że uda mi się nieco czasu wyegzekwować w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 chetni na jakies wykopki ? znacie jakies miejsca ? taka mala wymiana...ja mam kilka miejscowek na terenie okolic Jarocina. Oczywiscie temat do odgrzania na wiosne...chyba ze jakies niespodziewane roztopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faber94 Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 no zaczyna się ładna pogoda robić. co prawda jeszcze trochę zimno ale z kolegą już sezon zaczęliśmy. obecnie mieszkam jeszcze w wilkowyji ale mniej więcej za 2 tygodnie wprowadzam się do jarocina mimo tego w każdy weekend mogę pokopać. więc kto chętny na jarocińskie poletka. Mam jedno fajne, świeżo znalezione.Piszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KabelUSB Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Tak, sezon już zaczęliśmy, co prawda było trochę zimno głównie w dłonie. Mamy nauczkę na przyszłość żeby nie kopać na mrozie. Mi pasuje głównie w weekendy, a godzina raczej obojętna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faber94 Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 Jakby co dzwońcie 504 536 356W tym tygodniu pasuje mi sobota i niedziela.W sobotę idę w stu procentach z kolegą na poletka obok jarocińskich działek od strony ulicy prowadzącej na żerków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faber94 Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 Jakby co dzwońcie 504 536 356W tym tygodniu pasuje mi sobota i niedziela.W sobotę idę w stu procentach z kolegą na poletka obok jarocińskich działek od strony ulicy prowadzącej na Żerków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Faber94 jak nie będzie mrozu to pewnie się spotkamy.504812815 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faber94 Napisano 15 Luty 2011 Autor Share Napisano 15 Luty 2011 byłem z kolegą w sobotę, był mróz ale mimo wszystko daliśmy radę. Jeśli sobota będzie bez śniegu czy deszczu to z pewnością pojawię się na którymś z poletek. Zaczynamy około godziny 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Witam, coś mi się wydaje że raczej nie pokopiemy.pogoda odstrasza,chyba że ktoś lubi sporty ekstremalne.Poczekam do soboty może się to wszystko ustabilizuje.Nadzieja zawsze trwa dalej . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faber94 Napisano 17 Luty 2011 Autor Share Napisano 17 Luty 2011 cóż. tyle śniegu ile na razie spadło mi nie przeszkadza. grunt żeby nie było za zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Witam,śnieg nie jest przeszkodą,chodzi o mrozik bo zamiast łopatką trzeba będzie kilofem naginać.jeśli będzie ok , na pewno się pojawię.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Witam, od 16 do 20 marca wracam do domu (Jarocin). Jezeli bedziecie chetni na kopanie w tym terminie. Dajcie znac. gg 4272561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.