Skocz do zawartości

Nokia 6210 Navigator

michal16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć. Myślę że ten wątek tutaj pasuje .Zwracam się z prośbą do posiadaczy lub osób znających się na telefonach . Zamierzam kupić właśnie nokię 6210. Co myślicie o niej , jak się sprawuje w terenie np. w lesie. Z tego co czytałem to jest dobra , ale wolę się dowiedzieć lepiej. Pozdrawiam i z góry dzięki za odp
Napisano
Witam ponownie,
tak jak wcześniej polecę Sony Ericssona tym razem model C902. Aparacik 5Mpix, posiada funkcję aGPS (nie do końca wiem na czym ona polega) i mapy google. Nówka w granicach 500zł
Więcej info na:
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/c905?cc=pl&lc=pl
Napisano
Cześć. Tak myślałem że Ejo ty pomożesz :) Też zastanawiam się nad c902 , ale zainteresował mnie bajer w 6210, opis :

Nokia 6210 Navigator to urządzenie mobilne z funkcjami GPS, w które po raz pierwszy wbudowano kompas do nawigacji pieszej. W połączeniu z funkcją pomiaru zmian kierunku i orientacji wbudowany kompas ułatwia śledzenie mapy podczas wyprawy pieszej. Po obróceniu urządzenia mapa automatycznie zachowuje orientację. Wbudowana aplikacja Nokia Maps 2.0 oblicza najszybszą drogę do celu i wskazuje ją na mapie.

Ta piesza wędrówka mnie zaciekawiła . Co o tym myślicie ? Pozdrawiam i dzięki
Napisano
Coś nie mogłem odpisać na maila. Mam jakieś problemy z pocztą.
Powiem szczerze, że słyszałem o tej nokii. Ale opis ciekawy :) zwłaszcza dla naszego fachu :)
Jesli chodzi o c902 to kumpel go ma i sobie bardzo chwali. Jedyny jego problem to to, że jak słuchasz muzyki to spowalnia system i np. kiepsko się wtedy pisze smsa.
Zaraz poczytam o 6210 bo też mnie zaintrygował ten bajer :)

pozdrawiam
Ejo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie