michal16 Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Cześć. Myślę że ten wątek tutaj pasuje .Zwracam się z prośbą do posiadaczy lub osób znających się na telefonach . Zamierzam kupić właśnie nokię 6210. Co myślicie o niej , jak się sprawuje w terenie np. w lesie. Z tego co czytałem to jest dobra , ale wolę się dowiedzieć lepiej. Pozdrawiam i z góry dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Witam ponownie,tak jak wcześniej polecę Sony Ericssona tym razem model C902. Aparacik 5Mpix, posiada funkcję aGPS (nie do końca wiem na czym ona polega) i mapy google. Nówka w granicach 500złWięcej info na:http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/c905?cc=pl&lc=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Cześć. Tak myślałem że Ejo ty pomożesz :) Też zastanawiam się nad c902 , ale zainteresował mnie bajer w 6210, opis :Nokia 6210 Navigator to urządzenie mobilne z funkcjami GPS, w które po raz pierwszy wbudowano kompas do nawigacji pieszej. W połączeniu z funkcją pomiaru zmian kierunku i orientacji wbudowany kompas ułatwia śledzenie mapy podczas wyprawy pieszej. Po obróceniu urządzenia mapa automatycznie zachowuje orientację. Wbudowana aplikacja Nokia Maps 2.0 oblicza najszybszą drogę do celu i wskazuje ją na mapie. Ta piesza wędrówka mnie zaciekawiła . Co o tym myślicie ? Pozdrawiam i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Coś nie mogłem odpisać na maila. Mam jakieś problemy z pocztą. Powiem szczerze, że słyszałem o tej nokii. Ale opis ciekawy :) zwłaszcza dla naszego fachu :)Jesli chodzi o c902 to kumpel go ma i sobie bardzo chwali. Jedyny jego problem to to, że jak słuchasz muzyki to spowalnia system i np. kiepsko się wtedy pisze smsa.Zaraz poczytam o 6210 bo też mnie zaintrygował ten bajer :)pozdrawiamEjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazic Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Czas opylić swoją 5800 i kupić 6210-bez dwóch zdań.http://www.youtube.com/watch?v=BnBb2MTE2MI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.