Krzysztof15 Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Napisano 17 Kwiecień 2010 Witam mam garetta ace 250 i czy do tego moge włożyc cewki z Minelaba? na jakiej cewce chodzic na monety jak najmniejszej czy jak najwiekszej?
basteksf Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 z tego co wiem to cewki nie możesz z innego wykrywacza włożyć a na jakiej cewce na monety ? to zależy od terenu jak zaśmiecony to mniejszą a jak nie to większą
zgora Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 Też o Ace tylko inny problem. Poszedłem dziś na poszukiwania z grupką znajomych. Sygnały były, znaleziska były...lecz w pewnym momencie znajomy ściągnął złoty łańcuszek ukryliśmy go pod piachem i .... i nic, żadnego sygnału... Przeprowadziliśmy test na drugim łańcuszku i też cisza!!! Jak to możliwe, próbowałem na wszystkich trybach i czułościach??? Czy mój Ace 250 ma jakąś awarie?? pozdrawiam i czekam na receptę!
ele44 Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 dziwne....... widocznie zawieche zlapal albi cosik przekombinowales RESET i powino wrocic wszysto do normy pozdro
Krzysztof15 Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Napisano 18 Kwiecień 2010 a może to plastikowy łańcuszek pomalowany złotą farbka^^?? q[-_-]p
zgora Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 przekombinować chyba nie ma jak ;) plastik to tez nie był... będą dalsze testy... oby 'zawiecha' nie była permanentna:) pozdrawiam
desmo_sm Napisano 20 Kwiecień 2010 Napisano 20 Kwiecień 2010 Złoto i tak daje niskim sygnałem a jeszcze do tego forma(łańcuszek) złoty cienki delikatny, może gdybyś go w kupkę ułożył to by ci dał sygnała ale tak to może być ciężko. Zbyt mało czuła cewka 7,5khz może snajperka by go złapała. Monete złotą by ci sygnalizował bez problemu.pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.