Skocz do zawartości

Traper firmy Saper

dv6000

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 years later...
Napisano
Witam, jestem posiadaczem trapera od wczoraj, czy ktoś mógłby pomóc w ustawieniach, w jaki sposób ustawić żeby nie kopać faktycznie wszystkiego ?
  • 2 weeks later...
Napisano
No niestety kolego traperem trzeba kopać wszystko, a moje ustawienia to zgrubne 3 między 4 a precyzyjne 2 między 3 sprzet fajny ale kopać trzeba to w końcu sprzęt na militarke!
Napisano
Zdecydowanie traper miałem. Jeden i drugi traper ma lepszy zasięg i narastający lub malejący dzwięk względem wkrytego fanta, pulsar tylko piszczy tak samo czy to puszka czy wiadro ale jest o wiele lżejszy
  • 1 month later...
Napisano
po kilku wyprawach jestem zadowolony bardzo z trapera owszem, dużo jest smieci, ale łatwo można w nim znaleść ośrodkowy punkt fanta i głębokość na około do 10 cm poprostu odwracając cewkę bokiem. czy warto omijać drobne rzeczy machając wyżej, myśle że nie bo takie rzeczy jak monetki, guziki, nawet taki na niecałe 5 mm, nie wiem sam dokładnie z jakiego tworzywa ale sygnał był mocny, a guzik na głębokości jakies 35cm wiec warto, naprawde.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie