RayanPeter Napisano 26 Kwiecień 2010 Napisano 26 Kwiecień 2010 Witam. Podepnę swoje pytanko.Wie może ktoś gdzie można zakupić cewkę do Trapera?? Proszę na prv.Pozdrawiam.
metka19 Napisano 19 Październik 2013 Napisano 19 Październik 2013 Witam, jestem posiadaczem trapera od wczoraj, czy ktoś mógłby pomóc w ustawieniach, w jaki sposób ustawić żeby nie kopać faktycznie wszystkiego ?
piotr123 Napisano 30 Październik 2013 Napisano 30 Październik 2013 No niestety kolego traperem trzeba kopać wszystko, a moje ustawienia to zgrubne 3 między 4 a precyzyjne 2 między 3 sprzet fajny ale kopać trzeba to w końcu sprzęt na militarke!
Piastek Napisano 31 Październik 2013 Napisano 31 Październik 2013 a pytanie ja dorzuce, lepszy Pulsar IV czy Traper ?
dziarson Napisano 31 Październik 2013 Napisano 31 Październik 2013 Zdecydowanie traper miałem. Jeden i drugi traper ma lepszy zasięg i narastający lub malejący dzwięk względem wkrytego fanta, pulsar tylko piszczy tak samo czy to puszka czy wiadro ale jest o wiele lżejszy
krystek_19 Napisano 5 Listopad 2013 Napisano 5 Listopad 2013 Wystarczy że będziesz sonde trzymał na wysokości ok 30 cm. Wtedy mniejsze przedmioty zostaną pominięte. Pozdrawiam.
metka19 Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 po kilku wyprawach jestem zadowolony bardzo z trapera owszem, dużo jest smieci, ale łatwo można w nim znaleść ośrodkowy punkt fanta i głębokość na około do 10 cm poprostu odwracając cewkę bokiem. czy warto omijać drobne rzeczy machając wyżej, myśle że nie bo takie rzeczy jak monetki, guziki, nawet taki na niecałe 5 mm, nie wiem sam dokładnie z jakiego tworzywa ale sygnał był mocny, a guzik na głębokości jakies 35cm wiec warto, naprawde.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.