Krisga Napisano 22 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2002 Czy ktoś z szanownych ma doświadczenie na ten temat?Chetnie bym się dowiedział zanim się utopimy".:-)zbiornik ma piaszczysty brzeg i dno też , ale jest nie oczyszczone od wojny i dużo mułu, o zwalonych drzewach nie wspomnę. z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 ostatnio ja mam doświadczenie proszę na priva o szczegóły to może pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipiec 2002 Share Napisano 23 Lipiec 2002 ok tylko daj emaila!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 23 Lipiec 2002 Share Napisano 23 Lipiec 2002 pochwalcie sie co trafoliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipiec 2002 Share Napisano 23 Lipiec 2002 jak wytaszczymy na powierzchnię to może fotke zrobimy i na forum/galeri wyślemy. na pewno są tam beczki , albo luzem albo zepchnięte na pojeździe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipiec 2002 Share Napisano 23 Lipiec 2002 zobaczyc galerie to nie to co zobaczyc na zywo chocby raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Motoelvis Napisano 23 Lipiec 2002 Share Napisano 23 Lipiec 2002 Moze byc galeria ... byle szczegolowa ...:-))))))Pozdrowka i powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 23 Lipiec 2002 Share Napisano 23 Lipiec 2002 zapomniałem napisać maila : granada@pompy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipiec 2002 Share Napisano 26 Lipiec 2002 no kolega granada widzę idzie za ciosem ;-) tak trzymać. Do zobaczyska gdzies tam i kiedyś. :)) ćwicz ćwicz bo doświadczenie się przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.