mazic Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Napisano 1 Kwiecień 2010 Witam,czy ktoś może pomóc w zebraniu informacji na temat autora,pochodzenia odlewu?Pozdrawiam
mazic Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor W.Wiesbaum(l) co do tej ostatniej literki nie jestem pewien
mazic Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Napisano 1 Kwiecień 2010 i tył.Mam nadzieję,że w dobrym miejscu umieściłem prośbę o pomocDzięki!
Pablo.wpl Napisano 1 Kwiecień 2010 Napisano 1 Kwiecień 2010 mi się skojarzyło z niemiecką mieściną wiesbaden... ale skoro tam by było nazwisko... a pochodzenie tego odlewu?
mazic Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Napisano 1 Kwiecień 2010 Pochodzenie... jakiś ziomek łowił na grunt na Wiśle i mu się zahaczyło... w mojej kolekcji od ponad 10 lat.
mazic Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Napisano 2 Kwiecień 2010 Widzę, że ciężko,no cóż też tak myślałem,że może być problem.Jeśli komuś się coś skojarzy to proszę napisać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.