zdyszek Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 witam szukam wszystkiego na temat mle 1917 budowa schematy rysunki techniczne i najważniejsze wymiary kolby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdyszek Napisano 31 Marzec 2010 Autor Share Napisano 31 Marzec 2010 posiadam takowy wykop i chciałbym go złozyc do konca,zawsze to cos innego niz mauser lub mosin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Masz na myśli francuski karabin samopowtarzalny? Jeśli tak to szukaj na francuskich forach wpisując RSC -17. Sądzę, że nawet list przełożony automatem pojmą i udziela Ci odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdyszek Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 tak ten automacik mnie interesuje głownie to wymiary kolby bo nigdzie nic nie znalazłem na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Może wystarczy.http://armesfrancaises.free.fr/FSA%201917.htmlpozdrawiamkruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdyszek Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2010 ok dzieki tylko teraz musze jakos kolbe zwymiarowac i do dzieła mozna składac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Porównałem rysunki w Żuku i wydaje mi się, że kolba jest identyczna z kb wz.86/93. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Mi też ten tył lebelem zalatujeJak jest żelazo to żaden problem z wymiarowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdyszek Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 zelazo jest kb wz.86/93 nie kojaze:( poszukam wypowiem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdyszek Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 http://armesfrancaises.free.fr/FSA%201917.htmlto ten typ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.