JAZON75 Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 Ciekawe czy ten spec" od kleju jest na tym forum.
oskar1021 Napisano 23 Marzec 2010 Autor Napisano 23 Marzec 2010 a widziałeś kolego Jazon75 jak włączyłem dyskryminację, to tak zeczeło latać jakby wszystkie metale nagle znalazł, w lesie mam tak samo czasami wszystko zależy jak go ustawie. Powiedz mi czy Ty też tak masz na jakichkolwiek ustawieniach?
JAZON75 Napisano 23 Marzec 2010 Napisano 23 Marzec 2010 Nie u mnie tak nie ma na żadnych ustawieniach.Moim zdaniem z tym wykrywaczem jest coś nie tak,zaraz po włączeniu u ciebie już wariuje,nie powinno tak być.A co z wtyczką,wyszła.Na pewno to wina kleju że, wykrywacz tak się zachowuje,klej uniemożliwia przejście czystego sygnału z cewki do skrzynki,ciekawe ile tam go wlał.
oskar1021 Napisano 23 Marzec 2010 Autor Napisano 23 Marzec 2010 Jazon75 przepraszam ale chyba cię w błąd wprowadziłem,bo jeśli chodzi o kabel od cewki ale który wchodzi do skrzynki to on lekko wchodzi i bez problemu, a ja myślałem że przy cewce on powinien wyjść a on tam przecież jest na stałe.
JAZON75 Napisano 24 Marzec 2010 Napisano 24 Marzec 2010 Ok. nic nie szkodzi (ale sobie popisaliśmy he he),a co z wykrywaczem wszystko dobrze?
oskar1021 Napisano 24 Marzec 2010 Autor Napisano 24 Marzec 2010 Napewno napiszę coś w niedziele wieczorem jak się zachowuje przy różnych ustawieniach, i czy nadal coś jest , co mnie niepokoi w jego zachowaniu.
oskar1021 Napisano 31 Marzec 2010 Autor Napisano 31 Marzec 2010 Po kilku wypadach mogę powiedzieć że jestem zadowolony z F5 jego dużym atutem jest czytelny wyświetlacz. Jeśli chodzi o ustawienia to jest to moim zdaniem bardzo czułe urządzenie, nawet się zgodzę z opinią którą kiedyś przeczytałem na forum że jest to choleryk" :), ale wiadomo kwestia ustawienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.