Skocz do zawartości

Fisher F5 ,ustawienia

oskar1021

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a widziałeś kolego Jazon75 jak włączyłem dyskryminację, to tak zeczeło latać jakby wszystkie metale nagle znalazł, w lesie mam tak samo czasami wszystko zależy jak go ustawie. Powiedz mi czy Ty też tak masz na jakichkolwiek ustawieniach?
Napisano
Nie u mnie tak nie ma na żadnych ustawieniach.
Moim zdaniem z tym wykrywaczem jest coś nie tak,zaraz po włączeniu u ciebie już wariuje,nie powinno tak być.
A co z wtyczką,wyszła.
Na pewno to wina kleju że, wykrywacz tak się zachowuje,klej uniemożliwia przejście czystego sygnału z cewki do skrzynki,ciekawe ile tam go wlał.
Napisano
Jazon75 przepraszam ale chyba cię w błąd wprowadziłem,bo jeśli chodzi o kabel od cewki ale który wchodzi do skrzynki to on lekko wchodzi i bez problemu, a ja myślałem że przy cewce on powinien wyjść a on tam przecież jest na stałe.
Napisano
Napewno napiszę coś w niedziele wieczorem jak się zachowuje przy różnych ustawieniach, i czy nadal coś jest , co mnie niepokoi w jego zachowaniu.
Napisano
Po kilku wypadach mogę powiedzieć że jestem zadowolony z F5 jego dużym atutem jest czytelny wyświetlacz. Jeśli chodzi o ustawienia to jest to moim zdaniem bardzo czułe urządzenie, nawet się zgodzę z opinią którą kiedyś przeczytałem na forum że jest to choleryk" :), ale wiadomo kwestia ustawienia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie