knieszkowiecki Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 Witam ,prubuję sobie przypomnieć tytuł seri programów o wojnie w Rosji , pamiętam tylko że narratorem był D. Attenborougt. Sukałem w necie i swojej pamięci i kiszka",nic ,amnezja .Programy były emitowane parę lat temu na 1,lub 2 naszej.Jeśli Komuś by się coś skojarzyło to dajcie znać,z góry dziękuję i pozdrawiam
qwert1403 Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 Za czasów PRL to się zdaje nazywało Decydujący front " a po 1990 bodajże Wojna nieznana ".http://www.youtube.com/watch?v=2y_lEmWkobQ&feature=youtube_gdata
qwert1403 Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 Ale to chyba nie to bo tu prowadzącym jest Burt Lancaster.
knieszkowiecki Napisano 7 Marzec 2010 Autor Napisano 7 Marzec 2010 Witam ,teraz to mi zabiliście ćwieka z narratorem ,ale pamiętam że każdy odcinek kończył się piosenką ,troszku pokaleczę arodna ja wajna",ale dzięki za podpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.