knieszkowiecki Napisano 6 Marzec 2010 Autor Share Napisano 6 Marzec 2010 Witam ,prubuję sobie przypomnieć tytuł seri programów o wojnie w Rosji , pamiętam tylko że narratorem był D. Attenborougt. Sukałem w necie i swojej pamięci i kiszka",nic ,amnezja .Programy były emitowane parę lat temu na 1,lub 2 naszej.Jeśli Komuś by się coś skojarzyło to dajcie znać,z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwert1403 Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Za czasów PRL to się zdaje nazywało Decydujący front " a po 1990 bodajże Wojna nieznana ".http://www.youtube.com/watch?v=2y_lEmWkobQ&feature=youtube_gdata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwert1403 Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Ale to chyba nie to bo tu prowadzącym jest Burt Lancaster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 Witam ,teraz to mi zabiliście ćwieka z narratorem ,ale pamiętam że każdy odcinek kończył się piosenką ,troszku pokaleczę arodna ja wajna",ale dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.