ziarnoo Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 ja bede we wrzesniu w rzeszowie i chetnie bym sie z kims z was spotkal. pozdrawiam, ja jestem z krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Sobota ta co teraz będzie mi odpowiada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 ja tez sie piszeskąd wyjazd i o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 No to o której Wam odpowiada? Mi obojętne. Byle, by coś pokopać :) Bo w końcu pogoda ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 a moge was prosic zebyscie podali mi do was jakis kontakt to jakis czas przed przyjezdem do rzeszowa dam wam znac kiedy dokladnie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 to co cisza panowie chce sie spotkac i cos pokopac. dawajcie znac i piscie co i jak pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 jak bedziesz mial przyjechac to napisz ktos na pewno sie odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 może ta niedziela??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 może znajdą się chętni na ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 To może niedziela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 ok niedziela może być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Gdzie się spotykamy o której i do kąd byśmy ruszyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 ja nie jestem z rzeszowa więc nieznam waszych okolic i nie wiem gdzie można pokopać w okolicach rzeszowa masz jakieś dobre miejscówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 W okolicy Rzeszowa nic specjalnego się nie działo , jak do tąd kopałem same śmieci , kilka moniaków guziki i nic więcej. Myślałem że może ty coś zaproponujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 ja też narazi chodzę po przypadkowych polachchoc mam fajną miescówke tylko blisko domów i ludzi sie tam dużo kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Polecam Wam Chłopaki lekturę walk o przełęcz dukielską, dokładniej o dolinie śmierci i o wzgórzu Chyrowa. Jest to miejsce, gdzie podczas działań wojennych zginęło przeszło 300 tys żołnierzy. Do dziś odnajduje się tam pojedyncze groby. Każda część wzgórz posiada w sobie wiele cennych przedmiotów. Gdyby nie to, że w niedzielę nie dam rady jechać, chętnie zabrałbym się z Wami i proponowałbym pewnie te właśnie miejsca. Konkretnych nie mam, ale tam każde wzniesienie coś w sobie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 hary01 i co z niedziela lecimy gdzies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Jasne . Możemy gdzieś uderzyć. Gdzie się spotkamy i o której rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tumek2000 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Czy ktos w najblizszym czasie wybiera sie z Rzeszowa na jakis wypad chetnie bym uderzyl z kims bo samemu to nuda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Można by cuś pokopać. Jak nie będzie bardzo wiało i lało jestem za mam do 16 stycznia urlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 No i co ktoś chętny na wypad? W niedziele albo w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twinswaski Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Powitać wszystkich. Dopiero zaczynam się bawić w odkrykwę. Jeżeli ktoś mógłby mnie zabrać na jakiś wypad byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twinswaski Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Ktoś chętny jutro (piątek) lub w sobotę na wykopki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tumek2000 Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Kolego Hary odezwij sie na priv wyslalem ci wiadomosc ! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twinswaski Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 No i jak tam jest ktoś chętny na jutro koło 8 - 9 na wyjazd mam samochód tak że nie ma problemu start z rzeszowa, lokalizacja do ustalenia w razie czego można pisać na tutaj na forum z tym że wchodzę co jakiś czas lub na adres mailowy twins@onet.eu i odpowiem około 23 dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.