R_K Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Często jeździcie kopać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Jak czas pozwala ale średnio 3 razy w miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Oj, to faktycznie jak czas pozwala" ;-) A gdzie kopiecie? północ, południe od Rzeszowa? okolice Stępiny kojarzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Może w sobotę ? Odpowiadając na pytanie twoje tak kojarzę ale w tamtych stronach nigdy jeszcze nie kopałem. Kopałem na wschód od Rzeszowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 A nawet nie wschód tylko północny - wschód i północ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 29 Lipiec 2011 Share Napisano 29 Lipiec 2011 Chętnie o ile nie będzie lało z nieba. Wczoraj pokopałem trochę po zaoranych polach. Trochę łusek I WS, nic ciekawego. Dziś właśnie nachodzi mnie na tereny północne. Głównie dlatego, że gleba tam trochę inna i pewnie przedmioty lepiej zachowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 30 Lipiec 2011 Share Napisano 30 Lipiec 2011 hej panowie chetnie sie przyłącze choć do rzeszowa kawałek mam bo umnie nie mam z kim pokopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 30 Lipiec 2011 Share Napisano 30 Lipiec 2011 A skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 30 Lipiec 2011 Share Napisano 30 Lipiec 2011 okolice przeworska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 30 Lipiec 2011 Share Napisano 30 Lipiec 2011 sobota lało , to może niedziela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 30 Lipiec 2011 Share Napisano 30 Lipiec 2011 Niedziela - ma być jeszcze większa pompa. Ja mimo wszystko pojechałem dziś w rejon doliny śmierci, w okolice Dukli. Ale deszcz mnie pokonał ;) i wróciłem po 20 minutowym spacerze. Od wtorku ma być fajna pogoda, więc następny weekend koniecznie trzeba przeznaczyć na jakiś wypad!· Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 Daj znać i ruszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 moge sie z wami zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 Pewnie, że tak. Chyba, że macie czas w tygodniu? Aby nie czekać do weekendu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 moze zbierzemy jakąś paczke i pojedziemy wiekszą grupą a może okolice krzywczy polecam lektóre http://wojnawp.republika.pl/wrzesien/h2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 W tygodniu odpadam ,pracuję. Sobota lub nedziela a w szczególności niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 witam mam rodzine w rzeszowie, bede w rzeszowie jakos we wrzesniu, mozna sie spotkac.podaje maila do siebie wowkrk@interia.pl lub telefon 661 159 115 pozdrawiam chetnie sie gdzies z wami wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 fajnie tylko daj znac jak bedziesz w rzeszowie a my moze cos wczesniej zorganizujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 Myślę, że odpowiednim terminem będzie przyszła sobota lub niedziela :)Mamy więc trochę czasu na sprecyzowanie miejsca. Z mojej strony polecam Dolinę Śmierci w okolicy Dukli. Miejscowość Chyrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 ja niewidzę przeszkódtylko konkretny termin kolego R_K JAKIM SPRZETEM OPERUJESZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 GARRETT Euro Ace, lub ACE 350 jak kto woli, z cewką DD. Nic specjalnego, ale też i nic najgorszego. Grunt, że zapał do kopania posiadam, he he ;-) a Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 ja chodze z proxima ja nie moge byc za tydzien bo 14 jade do lelowa na poszukiwanie sztandaru, ale ebde we wrzesniu wiec mozemy cos pokopac razem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 ja mam fishera f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 Witam. Jestem za. Tylko czy sobota czy niedziela? I czy macie wolne miejsce w aucie ponieważ mam unieruchomione swoje autko. Ja chodzę z ACE 250 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Mi zdecydowanie bardziej pasuje sobota. Bo w niedziele mam czas tylko do 16. Miejsce w samochodzie mam. Kto jeszcze chętny na sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.