hary01 Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 ACE 250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 hary01 jha posiadam f5 ale na zime planuje zakup drugiej wykrywki chyba jakis statyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 WitamMam pytanie czy przygarnie mnie ktoś z Rzeszowa na jakiś wypad tak bliżej środka października?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 hej, bede na 1 listopada w rzeszowie, moze ruszymy gdzies w teren. co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 witamChętnie wyskoczę na kopanie w któryś z dni 19,20 lub 21. Jest ktoś chętny na ten termin?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strugu2 Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 Witam.Jestem z Przemyśla, na dniach kupuję Rutusa Proximę, jeśli ktoś byłby chętny możemy razem polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Witam. Znów tu przycichło . W sobotę planuję jakiś wypadzik niedaleko może ktoś chętny . Rejon do ustalenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Witam,jeśli ktoś się wybiera na wyjście w teren po okolicach Rzeszowa i nie tylko to chętnie się przyłącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 witamhary01,co do wyjścia w teren wysłałem Ci wiadomość ma priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taboon Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Witam Bedę 26 w sobotę w okolicy Rzeszowa i Ropczyc. Może ktoś się przyłączy? Jak jest jakiś wypadzik zaplanowany, to chętnie się przyłączę :-)Samemu nuda, a i terenu nie znam zupełnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Ja niestety w ten weekend mam małą uroczystość rodzinną i jestem uziemiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Witam. Dunaj może w ten weekend gdzieś się wybierzemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Wyjazd w niedziele rano, ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 jestem na TAK straszą co prawda że ma padać ale może przejdzie bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 W niedzielę o 8.00 koło Reala pod dużym znakiem REAL. Jak coś jeszcze to zadzwoń do mnie tel wysyłam na priwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Co bedziecie kopać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 dokładnie, jeżeli masz ochotę zapraszam pod reala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 OK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 W razie jak by jutro rano padało to będę dzwoniłJak nie to widzimy się o ósmej pod Realem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Cześć hary01Weekend prawie za pasem jakie plany na niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Witam. W niedzielę o 6.00 pod REALEM. Pojedziemy tam gdzie ustalimy. Przygotuj jakąś propozycję , będzie nas trzech , napewno coś wybierzemy. Potwierdź że jedziesz lub zadzwoń.Pozdrawiam i do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 potwierdzam obecność,odezwe sie jeszcze wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 witam po świętachjakieś plany na długi majowy weekend ?ja pierwszego mam komunie więc odpadam ale drugiego lub trzeciego jestem wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_K Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Jeździcie jeszcze wspólnie? Chętnie się dołączę. Jestem z Rzeszowa, posiadam garret euro ace, dysponuję samochodem i dużą ilością wolnego czasu ;-) P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Nie ma problemu, jak będziemy jechać dam Ci znać. Pomyśl nad jakimiś miejscówkami gdzie można by pokopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.