wow Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 a co sie dzialo na tej czerwonej woli i gdzie ona dokladnie sie znajduje;) ja tez nie bede autem;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 http://maps.google.pl/ to w sumie nietak daleko odemnie ale niemam pojecia co sie tam wydazylo moze ma ktos jakies info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 nie nie nie, musimy jechac na pewna miejscowke.najlepiej 1 wojenka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 no na czerwonej woli były duże walki i ładne rzeczy sie znajduje tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 ok to jedzmy tam;) podajcie mi tylko date a ja sie dostosuje i spotkamy sie juzz na miejscu w rzeszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 czyli tak najpierw nich się każdy zgłosi dokładnie kto jedzie itp itd i jakie są możliwości transportu, ja własnie myslałem tak nad ta czerwona wola albo radawa tylko ciezko bendzie z dojazdem chyba ze ktos ma auto to by sie zrobiło zrzutkę na paliwo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 ja tez sie pisze tylko nie kazdy dzien mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 dikladnie mozna sie zrzucic na paliwko i uderzac nawet w biesy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 na ale skąd samochód załatwic;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 ja naprzyklad nie mam auta;( ale napewno ktos z nas bedzie autem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 to kto by sie jeszcze wybrał z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 kilka osob pisalo w tym poscie ze tez by chetnie sie wybrali, wiec trza sie dogadac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibiceps Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 moge sie dolaczyc do ekipki - autko mam ( i to takie nie wykopane :) ) mieszkam w stalowce tylko u mnie wypady raczej weekend jak co to gg: 2264581 no chyba ze jakies gorno to i popoludniem moglbym sie wybrac ( praca do 15) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Pisze się. Ale sobota i niedziela odpadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 ok, teraz trzeba sie tylko dokladnie zgadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 No ale gdzie byśmy ruszyli? Do Czerwonej Woli? Kiedy? I o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 a posiadasz auto, ja nie znam tam miejssc ale mowiliscie cos o czerwonej woli wiec mozna tam. musimy sami zaproponowac termin wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 ja mam samochod. 5 osob lacznie z kierowca wejdzie. z ty ze ja moge wyskoczy tylko w poniedzialek, lub czwartek na caly dzien. w pozostale dni od switu do 11-tej. tzn o 11 musze byc w rzeszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Do MissBongo , pisałeś że wychodzą tam ciekawe rzeczy, to znaczy jakie? Z I czy II wojenki i co to za walki tam były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 dokladnie, musimy tez wiedziec dokladnie gdzie jedziemy i na co mozemy liczyc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 no w tych okolicach głownie pierwsza wojenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 widze ze nikt nie propomoje jakiejs daty to ja zaproponuje pierwszy moze za 2 tygodnie 19 czerwiec mysle ze kazdy moze zareserwowac sobote a jak nie9 to moze niedziela 20 czewca co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 U mnie soboty i niedziele odpadają. Mam obecnie urlop do 16 czerwca. Wybieram się w poniedziałek na jakieś 4 godzinki do lasu , nie mam konkretnej miejscówki poprostu się zobaczy mam 2 miejsca w aucie czekam na propozycje ale nie zbyt daleko od rzeszowa. Muszę być w miarę dyspozycyjny , żonka w ciąży. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Harry, ja bym sie pisal na poniedzialek jak bedzie pogoda. tylko dla mnie najlepiej jechac jak najwczesniej, 5-6 rano. u mnie zona tez w ciazy - 9 miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Ok. Mój nr 693350153. Jeszcze jedna osoba może się załapać. Gdzie udeżamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.