Skocz do zawartości

Rzeszów

grisza29

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
szukam osoby chetnej na wspolne wypady w teren. glownie monetki. strychy i opuszczone domy tez sa w kregu moich zainteresowan. pzdr.
  • 1 month later...
  • Odpowiedzi 152
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam. w koncu jakis odzew. planow co do miejsc nie mam. przewaznie jezdze 'na pałe' ale mozna sie wczesniej spotkac i wybrac jakies ciekawe miejsce. pozdrawiam.
Napisano
bieszczady to wyprawa najlepiej na 2 dni, a u mnie z czasem ciezko. moze na poczatek gdzies blizej. ja jutro 6 rano uderzam w pole na pare godzin. jakby ktos byl chetny to dac znac. kontakt wyslalem wam na priv
  • 4 weeks later...
Napisano
Trochę tu przycichło. Może odświerzymy temat. Może by się gdzieś spotkał i razem ruszył w teren? Co wy na to? Pozdrawiam.
Napisano
witam. mi pasuje wtorek, sroda i czwartek od 6 rano do 11. jakby ktos chcial wyskoczyc to chetnie sie gdzies wybiore, nie za daleko od Rzeszowa.
Napisano
w moim przypadku ciezko sie bedzie umowic przez to forum. napisalem posta w niedziele, teraz jest czwartek wieczor i jeszcze go nie dodali. ten sie pewnie ukaze w przyszlym tygodniu albo wcale. strasznie to jest wkurzajace. ja bylem dzisiaj na 3 godzinki. wyciagnalem troche lusek, pare monetek z czego 2 sreberka, troche innych dupereli. co do wspolnego wypadu to jestem za. pozdrawiam.
Napisano
Witam Kolegów , szkoda że tak póżno napisaliście, ale może w przyszłym tygodniu. Może odwiedzilibyśmy Górno.
Pozdrawiam.
Napisano
To ustalmy, dokladnie, kiedy sie spotykamy;) bo ja sobie wbije na dzien wczesniej do rzeszowa. i podaj dokladnie miejscowke na ktora bysmy smigali, zebym mugl sobie znalezc jakies info. i czy spotykalibysmy sie w rzeszowie, bo ja tam bede:)ustalmy jaką konkretną datę;) zdrówmam nadzieje ze dozo;)
Napisano
mi pasuje w kazdy dzien to wy podajcie jakas date a ja sie dostosuje myslałem o czerwonej wole ale czym bysmy sie tam dostali bo ja nie mam wozu chyba ze wy macie jakies ciekawe propozycje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie