grisza29 Napisano 6 Marzec 2010 Autor Share Napisano 6 Marzec 2010 szukam osoby chetnej na wspolne wypady w teren. glownie monetki. strychy i opuszczone domy tez sa w kregu moich zainteresowan. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 chetnie sie wybiore w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Witam. Może i ja bym się zabrał. A masz jakieś konkretne plany co do miejsc?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 witam. w koncu jakis odzew. planow co do miejsc nie mam. przewaznie jezdze 'na pałe' ale mozna sie wczesniej spotkac i wybrac jakies ciekawe miejsce. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Ja proponuje w biesy nie jest daleko i fanty napewno sie trafia . Mysle o 1 wojence. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 bieszczady to wyprawa najlepiej na 2 dni, a u mnie z czasem ciezko. moze na poczatek gdzies blizej. ja jutro 6 rano uderzam w pole na pare godzin. jakby ktos byl chetny to dac znac. kontakt wyslalem wam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 kolego w przyszlym tygodniu bym chetnie wyskoczyl bo nie przywiozlm sobie do rzszowa wykrywki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Witam. I jak tam na poletku , trafiłeś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 bylem tylko przez godzinkę i jedyną ciekawą rzeczą jaką znalazłem to ładny medalik prawosławny. reszta to śmieci i PRL-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Grisza Ty jesteś z Rzeszowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Grisza jest z Rzeszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Trochę tu przycichło. Może odświerzymy temat. Może by się gdzieś spotkał i razem ruszył w teren? Co wy na to? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ollaff Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Witam,ja jestem chętny. Niestety aktualnie wykrywki nie posiadam. Jeśli to nie problem to proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 I co Panowie tylko jeden kolega chętny na wypad . Pogoda się trochę poprawiła może jutro lub w poniedziałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 witam. mi pasuje wtorek, sroda i czwartek od 6 rano do 11. jakby ktos chcial wyskoczyc to chetnie sie gdzies wybiore, nie za daleko od Rzeszowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grisza29 Napisano 27 Maj 2010 Autor Share Napisano 27 Maj 2010 w moim przypadku ciezko sie bedzie umowic przez to forum. napisalem posta w niedziele, teraz jest czwartek wieczor i jeszcze go nie dodali. ten sie pewnie ukaze w przyszlym tygodniu albo wcale. strasznie to jest wkurzajace. ja bylem dzisiaj na 3 godzinki. wyciagnalem troche lusek, pare monetek z czego 2 sreberka, troche innych dupereli. co do wspolnego wypadu to jestem za. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 ja sie pisze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ollaff Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 ja tez:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Witam Kolegów , szkoda że tak póżno napisaliście, ale może w przyszłym tygodniu. Może odwiedzilibyśmy Górno.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Są tab bunkry i okopy z tego co słyszałem. A moze macie inne pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 witam tez bym sie przyłączył do was mzoe zbierzemy kilka osób i wybierzemy sie na czerwona wole co o tym myslicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 za 2 tydodnie chetnie dolacze bo wracam z uk ijak najbardziej poznam kogos z grona poszukiwaczy i dolacze do zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ollaff Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Czyli jakaś ekipa sie szykuje,co bardzo cieszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 To ustalmy, dokladnie, kiedy sie spotykamy;) bo ja sobie wbije na dzien wczesniej do rzeszowa. i podaj dokladnie miejscowke na ktora bysmy smigali, zebym mugl sobie znalezc jakies info. i czy spotykalibysmy sie w rzeszowie, bo ja tam bede:)ustalmy jaką konkretną datę;) zdrówmam nadzieje ze dozo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 mi pasuje w kazdy dzien to wy podajcie jakas date a ja sie dostosuje myslałem o czerwonej wole ale czym bysmy sie tam dostali bo ja nie mam wozu chyba ze wy macie jakies ciekawe propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.