armand Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 Madmax78, może byś się lepiej zastanowił, dlaczego Twój pinpointer był tańszy od mojego? Bo nie płacisz podatków, bo nie zarejestrowałeś działalności gospodarczej. Jak wchodzisz z brudnymi butami w moją działalność, to bądź pewien, że możesz ubrudzić się po same uszy. Ja do tej pory tylko Ci się przyglądałem. Może Ci się wydawało, że tego nie widzę, ale pilnie obserwuję Cię na A... Dla Ciebie będzie lepiej, żebyś też mi się tylko przyglądał. Dotyczy to również porównania, jakiego dokonałeś wcześniej -09.03.2010. Nie robisz tego bezinteresownie, ale ze względów ekonomicznych. Jak zarejestrujesz swoją działalność gospodarczą, jak zapłacisz połowę ceny sprzedanego sprzętu jako podatki i opłaty, to będziesz mógł się porównywać i oceniać wytwórczość swoją w stosunku do mojej produkcji. Na razie jest między nami zgoda i niech tak zostanie.
gronowianin Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Napisano 6 Wrzesień 2010 Panowie, pokój między chrześcijany". Myślę, że możliwość wyłączenia każdego ze wskaźników to świetny pomysł, tylko jak z zasięgiem i wytrzymałością panie Armand?
madmax78 Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 ARMAND, chyba skorzystam, z Twojej sugestii i zarejestruje działalność. Nie wiem dokładnie, co mnie u Ciebie drażni, ale chyba zbyt nachalne reklamowanie swoich produktów... Jedyne, w czym przyznam Ci rację, to obrona Twoich wykrywaczy, kiedy ktoś porównuje je z dwukrotnie droższymi sprzętami. Jeżeli chodzi o ''ubrudzenie się po same uszy'', to regularnie wypełniam PCC, więc się nie obawiam. Zasadniczo, to wychodzi na jedno, bo płacę podatek od końcowej wartości urządzenia, nie pomniejszony o koszty uzyskania. Skoro chcesz mieć zdrową konkurencję, to się polecam ;}
armand Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 To nie jest reklama, tylko odpowiedź na pytanie autora postu.Zasięg jak w markowym zachodnim:http://www.armand.pl/p60,wykrywacz-metali-pinpointer.htmlWytrzymałość bez zastrzeżeń ze strony klientów - obudowa z ABSu.Od zasięgów" to jest normalny wykrywacz, pinpointer powinien precyzyjnie, punktowo wskazać miejsce obecności małego przedmiotu metalowego, trudnego do zlokalizowania przy pomocy wzroku.Nadmieniam, że wytrzymuje zachlapanie, ale nurkować nie potrafi :)
gronowianin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Napisano 7 Wrzesień 2010 zgadza się, że zasięg jest ważny w wykrywaczach, ale nie chciałbym bawić się pinpointerem, którym trzeba dotknąć obiektu żeby zasygnalizował jego obecność i dlatego tak chwalę garretta. Zasięg w sam raz, czyli nie za duży i wibra i dźwięk zmieniają modulację podczas zbliżania się do poszukiwanego obiektu. Nigdy nie używałem armanda, więc się nie wypowiadam, ale filmik zamieszczony na YouTube mnie nie przekonuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.