Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 Poszukuję doświadczonych eksploratorów, którzy zechcieliby zbadać piwnice w Jaśliskach (woj. małopolskie, gm. Dukla). Kiedyś kupcy składowali tam wina węgierskie. Właściciel jasliskiego schroniska Stanisław Lorenc oferuje poszukiwaczom darmowe noclegi. Szczegóły: S. Lorenc, tel. 0-13 43-10-255 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 Cze!Swego czasu bywałem z detektem w okolicach i do piwnic wchodziłem, tylko pod domem, zresztą z tego co pamiętam właścicielem był Pan Lorenc ( u niego zamurowane przejścia). Temat ciekawy tylko czy to co stoi na rynku się nie zapadnie jak pod ziemią będziesz szperał? :)pozdr. woytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipiec 2002 Share Napisano 25 Lipiec 2002 Jestem bardzo zainteresowany tym tematem. prosze o szczegoly i ewentualny kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipiec 2002 Share Napisano 25 Lipiec 2002 A może ktoś już eksplorował te piwnice? Temat jest opisany w przewodnikach więc znanym jest...woytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.