Skocz do zawartości

Okolice Głogowa

levin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich i mam takie pytanie. Czy jest na forum ktoś z okolic Głogowa? Pytam bo chodze, szukam, kopie ręce i nogi bolą i coraz częściej mam wrażenie, ze tu wszystko co ciekawsze zostało juz wykopane. pozdrawiam.
Napisano
No i jak kolega wykopał cos ciekawego w ostatnim czasie w naszych okolicach? bo ja zamierzam sie jutro gdzieś wybrać i nie wiem gdzie....;/
Napisano
siema jest nas tu sporo ja akurat ok wschowy ale i głogów mi nieobcy byłem w sobote z 2 godzinki na rekonesans efekt 3 prusaki ,24 einen thaler1783 3 boratyny pare ozdubek z epoki czyli czas zaczynać sezon
Napisano
Było zawsze dużo,jest coraz więcej...Sam już nie wiem gdzie się wybrac,cały tydzień mam wolny,gdzie się nie ruszę tam tylko dołki,mało tego nikt ich nie zasypuje.Pora wyruszyc na pola.Pozdrawiam
Napisano
Oczywiście nie muszę Cię chyba ostrzegac że kopanie w mieście wiąże się z dużym ryzykiem,dlatego proponuję okolicę bo jest dużo bezpieczniej.Teraz wystarczy trochę starych map i chęci a efekty przyjdą. Pozdrawiam
Napisano
Kolego Lohengrin to że wszędzie są dołki nie oznacza że wszystko zostało wykopane.Ja wczoraj trafiłem skrytke (chyba) w miejscu gdzie jest dołek koło dołka.Wyszły jakieś części od rowerów, części chyba od pieca, jakieś numerki itp buble.niby nic ale wszystkiego nie dokopałem bo zrobiło się ciemno.Dziś wracam w to miejsce dokopać reszte.Pozdrawiam starter
Napisano
Nie napisałem nigdzie że wszystko zostało wykopane,bo w to nie wierzę,pisałem tylko ze dołków pełno,co znaczy że kopiących dużo-kolega Levin,martwił się że Nas tu niema.Ja również kopię w naszej bogatej ziemi,ale sam na pewno zauważyłeś że praktycznie nie ma miejsc dziewiczych. Pozdrawiam i życzę reszty roweru.
Napisano
Ja byłem w sobote, ale niestety nic ciekawego dwie boratynki troche prli i pare kulek muszkietowych. Ogolnie na polach miejscami mozna sie bylo utopic. niestety w tygodniu nie mam czasu ale moze w weekend się uda. A co tam kolega starter dokopał??
Napisano
Hey.w sumie nic ciekawego tam nie bylo.Jakieś rury części od kilku rowerów, zamek od drzwi, zawiasy...na samym dnie była wpinka RAD-u.Dołek był penetrowany w nocy bo to jest w lesie kilka metrów od głównej drogi wiec mogło pare fajnych rzeczy umknąc mojej uwadze.Chciałbym podziękować koledze A...... i koledze K....... którzy mi pomagali.Pozdrawiam starter
  • 2 weeks later...
Napisano
Być może DGL nie wiemy, ale jak Ty wiesz to pokaż co Ci w ostatnich czasach ziemia oddała. Ja się dzisiaj wybierałem ale pogoda nie sprzyja eksploracji..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie