Jacoob Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 Witam z racji gdyż stałem się posiadaczem bluzy mundurowej m44 i mam pytanie od kolegów rekonstruktorów, jak przypadku munduru dot44 montować haki do pasa, bo ni mam bladego pojęcia, przepraszam za może uciążliwe pytanie, lecz nurtuje mnie ta sprawa, pozdrawiam Jacoob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Nie M44, tylko M43. Haki powinny być na wewnętrznych taśmach nośnych, ale czy pchałbym je do drelichu? Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 ok przepraszam za błędy, a druga rzecz to jak to ma mniejwięcej wyglądać bo nie miałem z tym nigdy styczności, widzisz szanowny seeteufel tak to jest jak się zaczyna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Przekładasz (a w zasadzie zaplatasz) hak tak samo jak w wełnianej bluzie na taśmach nośnych, a na zewnątrz wychodzi tylko końcówka po dopasowaniu wysokości. Ciężko tak napisać bez pokazywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 A, dobra dzięki już rozumiem, jesteś bezcenny kolego ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.