szakal 48 Napisano 22 Luty 2010 Autor Share Napisano 22 Luty 2010 Witam.Potrzebuję komedy musztry WH słowne i niewerbalne w warunkach polowych.Może ktoś podpowie gdzie to znaleźć ;oczywiście z tłumaczeniami na język polski.Wszystko w celu lepszego przedstawienia postaci żołnierza w rekonstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 http://ir49.profort.org.pl/dane/musztra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakal 48 Napisano 22 Luty 2010 Autor Share Napisano 22 Luty 2010 Dzięki ,to świetny materiał.Jeszcze jeśli by ktoś miał komendy na polu walki,oczywiście gestami rąk to byłbym wdzięczny.Podzrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakal 48 Napisano 22 Luty 2010 Autor Share Napisano 22 Luty 2010 No to jest full wypas tu znalazłem wszystko ,WIELKIE DZIĘKI.Bardzo mi to pomoże i wzbogaci moją postać .Dzięki!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 troche byków tam jest w rysunkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.